Android
iPhone
Посетете ни във Facebook
Посетете ни в Instagram
Гледайте ни в YouTube
Вижте нашия блог
e-mail: info@apollobg.com
Тел.: 0885 578 843
гр. София, бул. "Пенчо Славейков" 18Б

Аржентина

Аржентина 2014
от:
7268 лв.
Маршрут: Буенос Айрес – Пуерто Мадрин – Ушуая – Калафате – Буенос Айрес

10 дни / 9 нощувки Транспорт: Самолет

Дати:  
18.10.2014 г.
Принтирай
ПРОГРАМА
УСЛОВИЯ
Екскурзия в Аржентина: богата дива природа, уникална култура и удивителни пейзажи от тропическата дъждовна гора на север до далечната усамотена обширна Антарктида на юг.

ПРОГРАМА:
1 ден / Буенос Айрес
Пристигане в Буенос Айрес. Трансфер от летището до избрания хотел. Настаняване. Нощуване.

2 ден / Буенос Айрес
Закуска. Панорамна обиколка с разглеждане на площад „Пласа де Майо“ и „Каса Росада“, в която се помещава правителството, Кабилдо - сградата на Кметството и Столичната Катедрала, дом на Архиепископа на Буенос Айрес. Обиколката продължава през квартал Сан Телмо. До 1888 г. тази част на града е била речно пристанище, а днес е едно от най-модерните и предпочитани места за живот в Буенос Айрес. Работническият квартал Ла Бока е известен със своите многоцветни къщи и историята си като жилищен квартал на италианските моряци и пристанищни работници през 19 век. „Барио Норте“ (Северният квартал), наричан Реколета е кварталът на богатите в Буенос Айрес. В гробището на Реколета е погребана Ева Дуарте, по-известна като Евита Перон. Продължаваме към Палермо и неговите паркове и градини през най-широкия булевард в света „Авенида 9 де Хулио“ („9 Юли“), където са Съдебната палата и театър „Колон“. Връщане в хотела. Свободно време или допълнителна екскурзия – Тигре. Отпътуване на север през Сан Исидро, колониалната и аристократична част на града към делтата на Тигре. Ще се насладите на едночасова екскурзия с лодка по каналите на река Парана, край стотиците острови, покрити с богата зеленина. Връщане в хотела по Панамериканската магистрала. Вечерта ще имате възможността да посетите ресторант „Виехо Алмасен“ с традиционно танго шоу и вечеря /срещу доплащане/. Нощуване.

3 ден / Пуерто Мадрин
Закуска. Сутринта трансфер до националното летище и полет за Трелеу. При пристигането трансфер до хотела в Пуерто Мадрин, разположен на Атлантическия бряг. Настаняване. Нощуване.

4 ден / Валдес – Пуерто Мадрин
Закуска. Целодневна екскурзия за опознаване на дивата природа в резервата Валдес, където се срещат уникални ботанически и животински видове. Всяка година стотици китове плуват през южните морета, търсейки убежище в тихите води на заливите Нуево и Сан Хосе в резервата, по време на своя размножителен период. Морски слонове бродят мили наред по крайбрежието на източната страна на полуострова, единственото място в света - дом на колонията на тези невероятни бозайници. По желание може да се качите на лодка и да наблюдавате от близо южните китове /срещу заплащане /. Китовете могат да бъдат видяни от май до средата на декември. Нощуване.

5 ден / Ушуая
Закуска. Сутринта посещение на Пунта Томбо, една от най-големите колонии на Магелановите пингвини на континента. Те са просто навсякъде - на хълмовете, на пътя и в морето – хиляди пингвини. Трансфер до летището за полет до най-южния град в света - Ушуая, на Огнена земя. Пристигане на летището в Ушуая, трансфер до хотела. Настаняване. Нощуване.

6 ден / Ушуая
Закуска. Полудневна обиколка на Националния парк “Тиера дел Фуего”, където ще придобиете впечатлението, че времето тече по-бавно. Дългите бурни зими и широкото небе оформят много прост и скромен начин на живот. Националният парк е пресечен от много реки, които се вливат в канала Бийгъл. Ще се разходите из парка, наслаждавайки се на панорамата. След обяд имате възможност за допълнителна екскурзия с катамаран по канала Бийгъл, който носи името си от експедицията на Чарлз Дарвин. Ще минете през островите Каско и Лос Лобос, където можете да видите морски лъвове и гнезда на морски птици. Нощуване.

7 ден / Калафате
Закуска. Трансфер до летището за полет до Ел Калафате. Посрещане на летището и трансфер до хотела. Настаняване. Срещу доплащане може да посетите първия интерактивен музей в Южна Америка посветен на глетчерите и глобалните промени в световния климат. Нощуване.

8 ден / Ледника Перито Морено
Закуска. Целодневна екскурзия до ледника Перито Морено. Ще минете през националния парк Лос Гласиарес, през изпъстрена с цветове гора, за да стигнете неочаквано до ледника Перито Морено. Това е един от няколкото глетчери, които все още растат. На всеки 4-5 години той покрива пространството до сушата и достига до езерото Аржентино. Ледът не може да удържи на огромното налягане на водата и се разбива със силен гръм. Всеки ден може да се види невероятната гледка на единични ледени блокове, които падат в езерото. Тук ще разполагате с 2 часа за да наблюдавате ледниците, преди да се върнете в Калафате. Нощуване.

9 ден / Буенос Айрес
Закуска. Трансфер до летището за полет до Буенос Айрес. Трансфер до хотела. Нощуване.

10 ден / Буенос Айрес
Закуска. Трансфер до летището за полет към България.

ЦЕНИ:
Хотели: Middle Class Comfort Class
На човек в двойна стая 7268 лв 7675 лв
Единична стая 7665 лв 8978 лв

ХОТЕЛИ:
Примерни хотели Middle Class Comfort Class
Буенос Айрес De Las Americas 3*/standart Intersur Recoleta 4*/standart
Пуерто Мадрин Bahia Nueva 3*/standart Peninsula 3*/standart
Ушуая Ushuaia 3*/standart Los Yamanas 3+*/standart
Калафате Michelangelo 3*/standart Kosten Aike 4*/standart

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
  • Самолетни билети с летищни такси София – Буенос Айрес – София /с прекачване/;
  • Вътрешни полети Буенос Айрес – Пуерто Мадрин – Ушуая – Калафате – Буенос Айрес с летищни такси;
  • 9 нощувки със закуски в избраната категория хотели описани в таблицата или подобни;
  • Описаната туристическа програма с местни екскурзоводи на английски език и входни такси;
  • Всички трансфери по програмата;
  • Медицинска застраховка с асистанс и покритие 10 000 евро

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
  • Допълнителни екскурзии /резервират се на място/: Танго шоу, екскурзия до Тигре, наблюдаване на китове, Тур с катамаран тур из канала Бийгъл, посещение на музея на глетчера.

Екскурзията може да се комбинира със следните турове, организирани преди или след основната програма:
  • Водорадите Игуасу – 3 дни;
  • Мендоса – виненият район на Аржентина – 3 дни;
  • Езерният район Барилоче в Аржентина – 4 дни.


ВАЖНО:
Датите на пътуване са гарантирани.
Групите са сборни с туристи от различни националности.
В цената на екскурзията е включен самолетен билет на стойност 2095 лв.за транс-океанския полет и 1940 лв.за вътрешните полети в Южна Америка. При промяна в цената на самолетните билети агенцията си запазва правото за промяна цената на туристическия пакет в съответната посока.
Цените на програма в Южна Америка са в щатски долари и са базирани на обменен курс 1 щатски долар = 1.43 лв. При промяна в обменния курс ще има преизчисляване на цената на екскурзията.

Възможно е да заявите същия тур само за вас на избрана от вас дата срещу доплащане.
Можете да резервирате допълнителни нощувки в началото и края на тура в същите хотели.
Приемащата агенция си запазва правото да промени хотелите с други от същата категория.
При промяна в цените на горивата, местни такси и входни такси за музеите приемащата агенция си запазва правото да промени цените на екскурзията.
Аржентинските авиолинии включват 15 кг багаж в билета. Всeки допълнителен кг се заплаща по 2.50 $ директно от туриста на летището при чекиране.

Допълнителна информация:
За лица над 65 г. има доплащане за мед. застраховка.
За пътуване до Аржентина е необходим международен паспорт с валидност 6 месеца от датата на връщане в България.
Не са необходими ваксинации.
Деца под 18 г., пътуващи с 1 родител е необходимо да имат нотариално заверено пълномощно от другия родител.

Резервации:
При резервация се плаща пълната стойност на самолетните билети + 30 % от стойността на екскурзията. В случай, че клиентът не заплати билетите при резервация, агенцията не може да гарантира тяхната стойност.
Пълно плащане на екскурзията 60 дни преди датата на отпътуване.


Дата Възрастен в двойна стая
18.10.2014 г. 7268 лв.


Принтирай
Аполо притежава удостоверение за регистрация на туроператор и туристически агент
с № 04053
и застраховка Отговорност на туроператора № 03700100001730.
Къде желаете да пътувате?
Контакти
Офиси в гр. София: 
 
ЦЕНТРАЛЕН ОФИС
"Пенчо Славейков" 18Б:
02/ 952 5040
0885 578 843

 

"Сливница"0898 253 044
"Световрачене": 02/ 902 5612
"Дондуков": 0899 298 441

 

  Офиси в страната:
Шумен: 054/ 818 100
Русе: 0877 832 200
Троян: 0887 515 478
Костинброд: 0896 830 652
Разлог: 0889 899 297
 
Абонамент за оферти
Абонирайте се с вашия e-mail адрес и ние ше ви изпращаме най-новите ни оферти
Този сайт е с информационна и рекламна цел. Информация, съгласно чл. 28, ал. 2 от ЗЗТ може да получите в нашите офиси.
Съгласно чл. 28 . ал. 2 от ЗТ достоверна и вярна се счита информацията, представена в офиса на "Аполо 2000" ООД или на оторизираните агенти!
Дубай