Вашата оценка

Екскурзия до Бразилия и Аржентина

Бразилия и Аржентина
ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ
10 дни / 8 нощувки
ТРАНСПОРТ
Самолет
МАРШРУТ
Рио де Жанейро - Водопадите Игуасу - Буенос Айрес
ДАТИ НА ОТПЪТУВАНЕ
15.08.2020 г.
Програма
Хотели
Условия
Програма
1 ден /14.08.2020/
Полет с София – Франкфурт /18.35 – 19.55/ и Франкфурт - Рио де Жанейро /22.15 – 05.35/

2 ден /15.08.2020/
Пристигане в Рио де Жанейро в 05.35. Полудневна екскурзия до планината Корковадо – изкачване с железница през дъждовната гора Тижука и чудесна възможност да видите отблизо буйната тропическа растителност, да се насладите на живописните пейзажи, плажовете и града от основата на 40-метровата статуя на Христос. Свободно време. Нощуване.

3 ден /16.08.2020/
Закуска. Посещение старата част на града – църквата Канделария от 1898 г., Операта, площад Кариока, църквата „„Санто Антонио“, от 17-и век, контрастираща на модерните сгради като Петробрас и Катедралата. Ще научите за Акведукта на Рио, построен през 18 век, свързващ старата част на града и квартал Санта Тереса. След което ще се отправите към прочутия парк Фламенго, от където ще имате възможност да се изкачите на върха на една от забележителностите на града – Захарната глава. Гледката е незабравима и е една от най-грандиозните в света. Нощуване.

4 ден /17.08.2020/
Свободно време или екскурзия до Петрополис – едно живописно пътуване през областта Сера дос Оргаос. Петрополис е разположен на около 850 м височина. Ще посетите Летния дворец, Катедралата, Кристалния дворец, къщата на Сантос Дюмонт, ще разгледате стари имения и очарователни площади. Вечерта може да посетите шоу представено от опитни танцьори и артисти в превъзходни костюми. Ще се потопите в ритъма на самбата, бразилския фолклор и Карнавала.

5 ден /18.08.2020/
Закуска. Полет до Игуасу – водопадите са едно от най-големите чудеса на природата в Южна Америка. Разположен е сред субтропична гора в триъгълника Аржентина, Парагвай и Бразилия. Посещение на бразилската страна на водопада, преминавайки през Националния парк Игуасу. Тесен мост води до основата на най-големия водопад – „Дяволското гърло“. Нощуване.

6 ден /19.08.2020/
Закуска. Екскурзия до аржентинската часа на водопадите, която е още по-внушителна. Ще посетите националния парк Игиасу, за да видите различни водни каскади, а туристическо влакче ще ви отведе до най-внушителната част на водопада „Дяволското гърло“. Нощуване.

7 ден /20.08.2020/ Буенос Айрес
Закуска. Полет до Аржентина. Пристигане в Буенос Айрес. Трансфер до хотела. Настаняване. Вечерта ще имате възможност по желание да посетите традиционно танго шоу и вечеря. Нощуване.

8 ден /21.08.2020/ Буенос Айрес
Закуска. Панорамна обиколка с разглеждане на площад „,Пласа де Майо“ и „,Каса Росада“, в която се помещава правителството, Кабилдо – сградата на Кметството и Столичната катедрала, дом на Архиепископа на Буенос Айрес. Обиколката продължава през квартал Сан Телмо, работническия квартал Ла Бока със своите многоцветни къщи. ,„Барио Норте“ (Северният квартал), наричан Реколета е квартала на богатите в Буенос Айрес. В гробището на Реколета е погребана Ева Дуарте, по-известна като Евита Перон. Следва Палермо с неговите паркове и градини, както и най-широкия булевард в света ,„Авенида 9 де Хулио“ (9 юли), където са Съдебната палата и театъра ,„Колон“. Свободно време. Нощуване.

9 ден /22.08.2020/ Буенос Айрес
Закуска. Полудневна екскурзия до Тигре. Пътувайки през северните жилищни квартали на града, ще достигнете до Сан Исидро, колониален и аристократичен район. Ще видите именията и къщите по брега на река Плате. Продължавате към Тигре, очарователен район в близост до Буенос Айрес, където има множество летни резиденции, яхт клубове и места за прекарване на свободното време на местните ,„porteños”. Делтата на Тигре, образувана от нейните реки, потоци и множество зелени островчета е един от най-атрактивните райони за посетителите. Островите Делта в специфичния им кафяво-червен цвят са се образували от наносите и утайките донесени от река Парана. Разходка с лодка по безбройните канали на устието на Парана, между хилядите острови, изобилстващи от растителност. Връщане в хотела. Нощуване.

10 ден /23.08.2020/
Закуска. Трансфер до летището за полет до България – излитане от Буенос Айрес в 16.55

11 ден /24.08.2020/
Кацане във Франкфурт в 11.10, Франкфурт – София /14.45 – 17.55/

Цени
На човек в двойна стая 4890 лв.
Единична стая 5750лв.
Цената е смятана при курс 1 щ.долар = 1,71 лв. При промяна в курса ще има преизчисляване на цената.

Цената включва
 • Самолетни билети с Lufthansa София – Рио де Жанейро и Буенос Айрес – София, с летищни такси и включен чекиран багаж до 23 кг и ръчен багаж до 7 кг;
 • 8 нощувки с 8 закуски в хотели 4*;
 • Екскурзия до Корковадо;
 • Обиколка на старата част на Рио и качване до Захарната глава;
 • Посещение на бразилската страна на водопадите Игуасу;
 • Посещение на аржентинския национал парк Игуасу;
 • Панорамна обиколка на Буенос Айрес;
 • Екскурзия до Тигре;
 • Входни такси по програмата;
 • Всички трансфери по програмата;
 • Медицинска застраховка с асистанс и покритие 25 000 евро със ЗАД Мондиал;
 • Тур мениджър.

Цената не включва
 • Екскурзия до Петрополис;
 • Самба шоу в Рио, шоу с вечеря в Игуасу, Танго в Буенос Айрес;
 • Тур гид система по време на екскурзиите – 10 лв на човек, заплащат се от България;
 • Доплащане за медицинска застраховка за лица над 65г. – 42 лв;
 • Лични разходи.

Условия:
 • Цената е смятана при курс 1 щ.долар = 1,71 лв. При промяна в курса ще има преизчисляване на цената.
 • Цената на екскурзията е валидна при 20 пълно платили.
 • Срок за уведомяване при недостигнат минимален брой туристи – 30 дни преди датата на отпътуване.
 • За пътуване до Аржентина и Бразилия е необходим международен паспорт. Няма визи
 • Не са необходими ваксинации.
 • Деца под 18 г., пътуващи с 1 родител е необходимо да имат нотариално заверено пълномощно от другия родител. По време на пътуването е необходимо и фотокопие на пълномощното.
 • Агенцията има сключена застраховка „Отговорност на туроператор” с Евроинс, полица № № 03700100002426
 • Агенцията предлага застраховка Помощ при пътуване – Анулиране и прекратяване на пътуването на ЗК Мондиал.

Резервации:
При резервация се плаща 30% от стойността на екскурзията.
Второ плащане от 30% до 01.05.2020г.
Пълно плащане 45 дни преди датата на отпътуване.Ако търсите екскурзия до Южна Америка - Бразилия и Аржентина са топ дестинации. А програма с комбинация от двете може да ви даде отлична представа за живота и културата на Латинска Америка. 

ЧУдите се какво да видите в Бразилия?

Препоръчваме да посетите Рио де Жанейро - емблематичният град е един от най-известните не само в района, но и в целия свят. Снимайте се със статуята на Христос, насладете се на гледката от Захарната глава и разбира се - разходете се по плажа Копа Кабана!

Арженитна е не по-малко интересна - ритмите на аржентинското танго могат да се чуят буквално от всеки ъгъл, а танцовите шоу програми директно на улицата са забележителни.

Но градовете на Южна Америка не са единственото, което ще ви впечатли. Природата е изумителна, а едно от местата на които да се убедите са водопадите Игуасу. Величествените водопади са разположени и от страната на Аржентина, и от страната на Бразилия, така че не ги пропускайте.

 


Аполо притежава удостоверение за регистрация на туроператор и туристически агент с № 04053 и
застраховка Отговорност на туроператора № 03700100002426.
Android
iPhone
Посетете ни във Facebook
Посетете ни в Instagram
Гледайте ни в YouTube
Вижте нашия блог
e-mail: info@apollobg.com
Тел.: 0885 578 843
гр. София, бул. "Пенчо Славейков" 18Б