Android
iPhone
Посетете ни във Facebook
Посетете ни в Twitter
Посетете ни в Instagram
Посетете ни в Google+
Гледайте ни в YouTube
Посетете ни в LinkedIn
Вижте нашия блог
e-mail: info@apollobg.com
Тел.: 0885 578 843
гр. София, ул."Св. Иван Рилски" №16

Остров Бали - Новогодишна екскурзия

Нова година в Сингапур и Бали
от:
1575 лв.

9 дни / 7 нощувки Транспорт: Самолет

Дати:  
26.12.2014 г.
Принтирай
ПРОГРАМА
УСЛОВИЯ
STOP SALE STOP SALE STOP SALE!

Новогодишна екскурзия в Сингапур и Бали с водач на български език и включена новогодишна гала вечеря!

Динамичен търговски и туристически център, Сингапур е изтънчен и ултрамодерен град-държава с многобройни културни влияния и богата история, успял да съчетае модерното с традиционното. Някогашното рибарско селце, днес се е превърнало във финансова и технологична люлка на Югоизточна Азия.

Остров Бали е наричан "Острова на хилядата храма". Насладете се на пълноценна почивка, изпълнена с екзотика, митове и тайни, бели плажове, богатата растителност и древни храмове.

Тръгване: 26 декември 2014
Връщане: 04 януари 2014


РАННИ ЗАПИСВАНИЯ ДО 30.09.2014: Бонус пакет 3 екскурзии на обща стойност 197 щатски долара.

ПРОГРАМА:
ПЪРВИ ДЕН: 26.12.2014 - полет:
Полет SQ 391 Истанбул-Сингапур на АК Сингапурски Авиолинии. Излита в 13:25 ч.

 

ВТОРИ ДЕН: 27.12.2014 - СИНГАПУР - БАЛИ:
Каца в 05:45 ч.
Полет SQ 942 Сингапур - Денпасар на авиокомпания Сингапурски Авиолинии.
Излита в 09:20 ч. Каца в 12:05 ч.
Настаняване в Club Bali Mirage Resort 4* или Ayodya Resort Bali 5*, Нуса Дуа.
Нощувка.

 

ТРЕТИ ДЕН: 28.12.2014 - БАЛИ:
Закуска.
Целодневна екскурзия до Източен Бали - Бесаки и Кинтамани: начало: 09:00 ч., продължителност - около 10 часа;
(включена в цената при резервация до 30.09.2014!)

Пътуваме през Източната част на остров Бали - в подножието на най-високия и свят вулкан в Бали - планината Агунг (3142 м), изригнал последно преди 40 години.
Посещаваме най-свещения хиндуиски храм на острова - Пура Бесаки, наричан още "Храмът Майка", съграден на един от вулканичните склонове, огромният храмов комплекс се състои от различни религиозни сгради, храмове и пагоди, най-големият от които е Пура Пенатаран Агунг.
Виещи се през планините пътеки ни отвеждат до Кинтамани във вулканичната област Батур - геологичен парк с множество малки вулкани, един от които е Батур - активен вулкан, разположен в езеро, което от своя страна се намира в друг огромен вулканичен кратер.
Следващата ни спирка е в Гунунг Кави - Комплекс от древни отшелнически килии, изсечени в скалите и пещерни храмове, всеки един от които е гробница на член от кралската династия.

Преди да се върнем в хотела, се спираме за кратка почивка в селище на приложните занаяти, известно с уникалните си дърворезби. Изкуството на дърворезбата някога е било достъпно само за кастата на брамините, дарени с таланта си от Боговете.

Забележка: Препоръчваме в храма Бесаки да се носи за обличане саронг. Връщане в хотела.
Нощувка.

 

ЧЕТВЪРТИ ДЕН: 29.12.2014 - БАЛИ:
Закуска.
Целодневна екскурзия до Бедугул и Танах Лот. Начало: 09:00 ч., продължителност - около 10 часа;
(включена в цената при резервация до 30.09.2014!)

Отправяме се към Менгви и посещаваме храма Пура Таман Аюн, известен с огромните си порти и кули.
Продължаваме към Бедугул - планински курорт и езерото Братан, намиращо се в кратера на отдавна угасналия вулкан Гунунг Катур. Това езеро е жизнено важно за околните ферми и местните боготворят езерната богиня Деви Дану в Храма Пура Улун Дану Братан, построен на бреговете на езерото, един от най-живописните храмове в Бали.

Продължаваме към селцето Жатилуви /ЮНЕСКО/ и оризените тераси, където ще научите много за земеделието, социалната система и бита на острова.
Продължаваме към храма Пура Лухур Танах Лот, един от най-известните и енигматични храмове на Бали, построен на скала в морето и свързан със светеца - монах Нирарта.
След като се насладим на уникалния залез над Танах Лот, трансфер до хотела.
Нощувка.

 

ПЕТИ ДЕН: 30.12.2014 - БАЛИ:
Закуска.
Целодневна екскурзия до Улувату и Убуд: Начало: 09:00 ч., продължителност - около 10 часа;
(включена в цената при резервация до 31.08.2014!)

Този ден ще посетим живописно разположения храм Пура Лухур Улувату - едно от 6-те светилища на Бали.

Продължаваме към Убуд, като по път минаваме през Свещената гора на маймуните, където ще имате близки срещи с дългоопашати макаци.
Посещаваме храмът Паданг Тегал Пура Далем и музея Пури Лукисан, където ще видите изключителни балинезийски картини и дърворезби.
В Убуд ще разгледаме Кралския дворец и ще имаме свободно време на Пазара на Занаятите и Приложното изкуство, където ще имаме възможност да изпробваме търговските си умения за пазарене или да се поразходим из галериите и старинните улички.

Вечерта - посещение на фолклорно шоу Балинезийски традиционни танци.
Нощувка.

 

ШЕСТИ ДЕН: 31.12.2014 - БАЛИ:
Закуска.
Свободен ден за почивка.

По желание Целодневен тур до сиропиталище за слонове в Таро и парка на влечугите и птиците (156 долара/около 228 лв на човек).


Ще имате възможност да се докоснете до слоновете, да се удивите на тяхната почти човешка интелигентност, да видите как рисуват с хоботите си и да пояздите слон (ездата на слон е включена) или да нахраните малко слонче.

Продължаваме към Птичия парк, най-големият резерват за птици в Индонезия, с ендемични видове не само за Индонезия, но и за Африка и Южна Америка. Гордостта на парка обаче е хищният гигантски гущер - Комодския варан. В съседния Парк на влечугите можете да видите редки и застрашени от изчезване видове.

Свободен следобед.
Новогодишна Гала Вечеря (включена в пакетната цена).
Нощувка.

 

СЕДМИ ДЕН: 01.01.2015 - БАЛИ - СИНГАПУР:
Закуска.
Свободен ден.

Късен трансфер до летището. Полет SQ 947 Денпасар-Сингапур. Излита в 20:05 ч. Каца в 22:40 ч.
Трансфер до хотел The Concorde 5*. Настаняване в стаи Deluxe.
Нощувка.

 

ОСМИ ДЕН: 02.01.2015 - СИНГАПУР:
Закуска.
Сити тур на Сингапур (включен в пакетната цена).
Ще оставим зад себе си бляскавия и ултрамодерен град и се отправяме към най-старинните улички на "Колониалното сърце на Сингапур", което най-добре отразява амалгамата между Източната мистика и прагматизма на Запада.

Разглеждаме Паданг, Крикет Клуба, Парламента, Висшата съдебна палата, Еспланадата, Кварталът на посолствата.

Спирка край реката, където ще видите контрастите между колоритни сгради на фона на модерни небостъргачи във финансовата част Рафълс Плейс.
Продължаваме към историческата част Чайна Таун, дом на китайската общност в Сингапур, показваща богатата културна история на ранните заселници.
Ще се разходим из улиците, където много от традиционните занаяти като лечителство, фамилни работилници, чаени къщи, магазинчета за порцелан и златарски работилници, са се предавали от поколение на поколение.
Следващата спирка е Националната градина на орхидеите. Ще се разходим из разкошните градини, съдържащи над 20 000 вида растения, както и националното цвете на Сингапур - Vanda Miss Joaquim. Ще посетим също и VIP градините, където до днес над 100 орхидеи са били наименувани на VIP гости, както и Tang Hoon Siang Misthouse, където ще видите редки орхидеи от най-подбраната колекция на градината, изложени в Къщата на Мъглите.
Ще продължим към Малка Индия - квартал, който съчетава стари обичаи и традиции с модерни практики. Вървейки из улиците на Литъл Индия ще усетите специфичния аромат на подправките.
Последната ни спирка са Ботаническите градини - зеленото сърце на града, където ще се поразходим за разхлада.

Свободно време във Фабрика за шлайфане и обработка на скъпоценни камъни, където ще наблюдавате работата на ювелирите. Връщане в хотела в късния следобед.

Вечерта по желание - Нощно сафари (145 щат. долара/около 212 лева на човек).

Изживейте невероятните емоции на нощно сафари в най-големия парк за диви животни в света, пригоден за разглеждане през нощта, простиращ се на площ 40 хектара, разделен на 8 главни екологични биотопа.
Докато се возите на влакче (45 минути) ще усетите изумителният свят на нощната джунгла, оживяваща след залеза на последните слънчеви лъчи.
Насладете се на разходка в невероятната зоологическа градина - едно невероятно приключение в единственият по рода си зоопарк, където представителите на над 300 вида (бял носорог, леопарди, панди, летяща азиатска катерица) са разделени помежду си и от вас не с клетки, а с вода.
Нощувка.

 

ДЕВЕТИ ДЕН: 03.01.2015 - СИНГАПУР:
Закуска. Свободен ден.

По желание полудневен тур в Птичия Парк Юронг (148 щат. долара/около 216 лева на човек).

На площ от 22 хектара, най-големият птичи парк ви представя над 8000 птици от над 600 вида от Африка, Азия и Южна Америка. Паркът се разглежда с влакче. Може да имате късмет да станете свидетел на ежедневното птиче шоу - птици които пеят, свирукат, танцуват и говорят. Tукани, папагали, пеликани, фламингота, пингвини, пауни, фазани, диви патици, орли и соколи - всички ендемични птичи видове са представени тук в тяхната естествена среда.
Обяд (не е вкл. в цената).

По желание екскурзия до остров Сентоса (180 щат. долара/около 163 лева на човек).

Следобедно посещение на остров Сентоса - "островyt на чудесата". Той е само на 120 метра от основния остров. До острова ще стигнем по мост с автобус или с кабинков лифт, от който се открива невероятна гледка към пристанището и града.
На самия остров ще откриете чудесни кътчета, като 200-метрова алея с пеещи фонтани, по проект на ученик на испанския архитект Гауди, статуята на Мерлиона, делфинариум в открито море, SeaWorld - най-големият подводен океанариум в света, с 800 вида морски обитатели, наречен още Прозорец към морето!
По подводна подвижна алея от стъкло се разхождате, а над вас плуват акули, скатове, мантии и пъстроцветни рибки.
Вечерно лазерно щоу "Крилата на Времето" - историята на Сингапур, разказана в драматични ефекти.
Късен трансфер до летище.

ДЕВЕТИ ДЕН: 04.01.2015 - СИНГАПУР-ИСТАНБУЛ:
Полет SQ 392 Сингапур-Истанбул на АК Сингапурски авиолинии. Излита в 01:45 ч. Каца в 07:25 ч.
 

ЦЕНИ:
Пакетна цена на човек в двойна стая в CLUB BALI MIRAGE 4*: 1575 ЕВРО/3087 ЛЕВА
Пакетна цена на човек в единична стая в CLUB BALI MIRAGE 4*: 2135 ЕВРО/4185 ЛЕВА

Пакетна цена на човек в двойна стая в AYODYA RESORT BALI 5*: 1965 ЕВРО/3851 ЛЕВА
Пакетна цена на човек в единична стая в AYODYA RESORT BALI 5*: 2520 ЕВРО/4939 ЛЕВА

ПАКЕТНАТА ЦЕНА Е ВАЛИДНА ПРИ ГРУПА OT МИНИМУМ 15 ДУШИ.
 

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:

 • Самолетни билети Истанбул - Сингапур - Денпасар - Сингапур - Истанбул
 • 5 нощувки със закуски в стаи Deluxe в избрания хотел на остров Бали
 • 2 нощувки със закуски в стаи Deluxe в хотел The Concorde, Сингапур
 • БОНУС 3 ЕКСКУРЗИИ ПРИ ЗАПИСВАНЕ ДО 30.09.2014!

1. Целодневна екскурзия Източен Бали - Бесаки и Кинтамани
2. Целодневна екскурзия до Бедугул и Танах Лот
3. Целодневна екскурзия до Улувату и Убуд

 • Целодневен Сити тур на Сингапур
 • Новогодишна Гала Вечеря
 • Входни такси за всички включени в програмата посещения и атракции
 • Медицинска застраховка на ЗД Армеец с покритие 10 000 евро за целия период на пътуване
 • Туроператорска застраховка
 • Екскурзоводско обслужване от местни екскурзоводи за всички посещения на английски/руски език;
 • Водач-придружител при група от минимум 15 души

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:

 • Летищни такси - 365 евро/715 лева (към 28.07.2014, подлежат на препотвърждение)
 • Туристическа виза за Индонезия - 35 щат. долара/около 51 лв., заплаща се и се полага на летището при пристигане в Бали


Важно: При записване след 30.09.2014 г. пакетът от 3 екскурзии на остров Бали се заплаща допълнително - 197 щат. долара/около 288 лева на човек
1. Източен Бали - Бесаки и Кинтамани
2. Целодневна екскурзия до Бедугул и Танах Лот
3. Целодневна екскурзия до Улувату и Убуд

 • Допълнителни екскурзии и посещения по желание - цените са описани в програмата
 • Безалкохолни и алкохолни напитки по време на храненията
 • Бакшиши - около 5 щат. долара на ден/човек (заплащат се на място)
 • Разходи от личен характер

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ:

 • Авансово плащане в размер на 1375 евро/2695 лева на човек - при записване и сключване на договор.
 • За желаещите да сключат застраховка "Отмяна на пътуване", същата се сключва в деня на подписване на договор и внасяне на авансовото плащане. 
 • Пълно плащане: 45 дни преди пътуване

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ ЗА ПЪТУВАНЕ:

 • Задграничен паспорт с валидност 6 месеца от датата на връщане и поне 2 свободни страници
 • За деца под 18г., пътуващи без родител/и - нотариално заверено родителско разрешение за напускане на страната от непътуващия родител/и (оригинал и 1 копие).
 • За деца, чиито родители са с различни фамилии, се изисква копие от акт за раждане на детето, в който да са вписани и двамата родители.

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

 • Цените са платими в лева, в брой или по банков път.
 • Пакетните цени са калкулирани по курс на БНБ 1,46 лева за 1 щат. долар. При повишаване на валутния курс пакетните цени подлежат на преизчисление.
 • Цените на допълнителните турове и шоу програми са валидни при минимум 10 записани.
 • При пътуване на семейство с деца под 12г. - децата ползват намаление от цената на хотелското настаняване. Намалението подлежи на доуточнение.
 • Часово време: България - 12:00 ч., Бали - Индонезия, Сингапур - 18:00 ч.
   

 ИЗБОР НА ХОТЕЛИ:

Хотел Club Bali Mirage Resort, Нуса Дуа, остров Бали 4 звезди

Местоположение: Club Bali Mirage Resort е разположен на плажа Tanjung Benoa, Нуса Дуа, заобиколен от 3,5 хектара градини. Международното летище Ngurah Rai е на около 25 минути. На 4 километра от нега са голф игрище "Нуса Дуа" и Голф и кънтри клуб "Бали".

Хотел: На разположение на гостите са рецепция, денонощен основен ресторант Kemuning, ресторант Kamboja, разположен при басейна, китайски ресторант Chopstick, бар Balinas, разположен срещу лобито (10:00-24:00ч.), открит плувен басейн, слънчева тераса с чадъри и шезлонги, възможност за много водни спортове (плаване с катамаран, каяк, уиндсърф, шнорхелинг и др.), СПА център Thalasso Bali SPA (отопляем басейн с морска вода, различни спа процедури и масажи), стая за игри с билярд, табла, дартс, библиотека, детски клуб Bebek Kids Club, часове по балийско готвене, аранжиране на цветя и дърворезба

Настаняване: Комплексът предлага на своите гости настаняване в 98 просторни и комфортни стаи, разположени на 3 етажа . Всички те са обзаведени в балийски стил и разполагат с индивидуален климатик, сателитна телевизия, телефон с директно избиране, сейф, кът с мека мебел, хладилник, мраморна баня с вана, сешоар и балкон/тераса.

 Хотел Ayodya Resort Bali, Нуса Дуа, остров Бали, 5 звезди

Местоположение: Хотел Ayodya Resort е разположен на красив пясъчен плаж в курорта Нуса Дуа, в най-южната част на острова, на площ от над 11 хектара добре поддържани градини, хотелът съчетава в едно уединение и лукс. Отстои от летището на 12 км. или около 15 мин. път с кола.

Хотел: Хотелът предлага класическа балинезийска архитектура и елегантност. Наподобява воден дворец с каменни статуи, фонтани, басейни и екзотична градина. На разположение на гостите са основен бюфет ресторант с барбекю, ресторант със средиземноморска кухня, ресторант с интернационална и азиатска кухня, японски ресторант, лоби бар, снек бар в градината, бар при басейна, амфитеатър Balinese Theatre с музика на живо и традиционни шоу програми. Хотелът предлага още голям басейн, СПА клуб на площ от 1800 кв.м. с масажи и терапии, фитнес център, бизнес център, шопинг зона, кът за деца Camp Ananda; много възможности за спорт и развлечения - тенис на корт, скуош, тенис на маса, зала за игри, мини голф, плажен волейбол, голф игрище с 18 дупки - непосредствено до хотела; оборудване и екипировка за сърфинг, шнорхелинг, дайвинг, параслайдинг, уиндсърфинг.

Хотел Concorde Singapore, Сингапур, 4 звезди

Местоположение: Concorde Hotel Singapore е стратегически разположен в сърцето на търговската и бизнес зона в Сингапур, на световно известния Orchard Road, на 25 мин. от летището и в непосредствена близост до Suntec City, Marina South, известния кей Boat Quay, Clarke Quay, Китайския квартал.


Хотел: На разположение на гостите са фоайе с рецепция, ресторант Spices с местна и западна кухня, японски ресторант Nogawa, бар Spices, лоби лаундж, бар край басейна, открит плувен басейн 17х15м. на покрива, детски басейн 5х15м., фитнес, бизнес център и МОЛ, разположен на първи и втори етаж с много шопинг предложения, Wi-Fi интернет в лобито, при басейна и в общите части.


Настаняване: Хотелът разполага с 407 модерни, наскоро реновирани стаи и апартаменти, оборудвани с телефон, електронен сейф, кабелна телевизия, интернет достъп (срещу заплащане), кафеварка, халати и чехли. Делукс стаите са с размер около 31кв.м и предлагат минерална вода - комплимент от хотела.


Настаняване: Комплексът предлага настаняване в 541 удобно и стилно обзаведени стаи и апартаменти, декорирани с характерните за остров Бали дървени материали и същевременно предлагащи функционалност и удобство. Всички стаи са оборудвани с климатик, 32-инчов LCD телевизор, кабелна телевизия, телефон, интернет достъп, кафеварка, мини бар, дъска за гладене, просторна баня, балкон, сешоар, халат и чехли. Стаите тип Deluxe Garden View са с размер около 48 кв.м. и предлагат изглед към тропическите градини.


 

Принтирай
Аполо притежава удостоверение за регистрация на туроператор и туристически агент
с № 04053
и застраховка Отговорност на туроператора № 03700100001324.
Къде желаете да пътувате?
Контакти
Офиси в гр. София: 
 
ЦЕНТРАЛЕН ОФИС
"Пенчо Славейков" 18Б:
02/ 952 5040
 
"Сливница": 02/ 902 5611
"Световрачене": 02/ 902 5612
"Дондуков": 0899 298 441
 
Офиси в страната:

Шумен: 054/ 818 100
Русе: 0877 832 200
0887 042 510
Троян: 0887 515 478
Костинброд: 0896 830 652
Разлог: 0896 152 911
Разград: 0877 832 200

 

Абонамент за оферти
Абонирайте се с вашия e-mail адрес и ние ше ви изпращаме най-новите ни оферти
Този сайт е с информационна и рекламна цел. Информация, съгласно чл. 28, ал. 2 от ЗЗТ може да получите в нашите офиси.
Съгласно чл. 28 . ал. 2 от ЗТ достоверна и вярна се счита информацията, представена в офиса на "Аполо 2000" ООД или на оторизираните агенти!
Ваучер за подарък