Вашата оценка 5 от 1 глас

Отзиви на клиенти за туристическа агенция Аполо

Здравейте,

Макар и с малко закъснение, бих искала да споделя с Вас, огромното си удовлетворение и безкрайни положителни емоции, които натрупах по време на екскурзията си в Египет в периода 01.05. до 08.05.2021г. Била съм в Египет два пъти преди това и мога да направя сравнение с много детайли.
Това което ме впечатли най-много обаче, беше изключителният професионализъм и персонално отношение на водача на групата, която за мен вече е Гери.
Освен в Египет съм пътувала бих казала достатъчно, както организирано, така и индивидуално.
Определено, не съм срещала такъв водач, който умее да води, да респектира и да разбира “настроенията” на всички. Човек, който на 48 градуса, не търси сянка, не се изморява да превежда и не спира да се интересува от всеки един човек от групата.
Рядко съм срещала хора, които работят с толкова любов и отдаденост своята професия, но определено Гери е един от тях. Сигурна съм, че ако не беше тя водач на тази група, аз нямаше да бъда толкова впечатлена, удовлетворена и заредена с толкова положителни емоции и нямаше да запечатам толкова спиращи дъха картини.
С удоволствие бихме посетили и други дестинации, заедно с нея. Санкт Петербург е една от тях.
Безкрайни благодарности
на Гери и на всички, от които зависи организацията и провеждането на това пътуване!

С уважение
Марияна
Египет, май 2021



Макар и със закъснение искам да изкажа своята благодарност на Gergana Boycheva и Emily Raynova за перфектната организация, професионализъм и отношение, които направиха престоят ни в Египет през периода 24.04- 01.05.2021г. Незабравим! Благодарим от сърце!

Екатерина и Лиляна Кръстеви!
Египет, април 2021



Здравейте прекрасен екип на Аполо!

Бихме желали да използваме възможността, официално да поднесем своите искрени благодарности и адмирации за чудесно организираната екскурзия до Мароко!
Няма думи, с които да опишем това изживяване, което ще помним дълго и ще носим в сърцата си, през наближаващата зима.
БЛАГОДАРИМ ВИ!

Митко Христов и Владимир Цеков
Мароко, октомври 2019



Скъпи приятели от туристическа агенция Аполо ,
Семейство Цанев ви благодари за незабравимите изживявания през времето 25.09 - 02.10 , 2019 на речния круиз по Рейн !
Безукорна организация и топла семейна атмосфера и най-вече обгрижване от тур мениджъра Гергана Бойчева - Гери !

Приятно изненадани бяхме от фирмата Cruce Mundo и техния жест да осигурят безплатна консумация на напитки и пакета екскурзии !
Приятели , пожелаваме ви много здраве и щастие и очакваме вашите нови предложения !
Василка и Емилиян Цаневи
Речен круиз до Германия, Франция, Холандия, септември 2019


Здравейте ,
Осъществих с Вас една моя мечта да посетя Египет . На 05.10 .2019 тръгнахме от София за Кайро . Искам да ВИ благодаря за перфектната организация и условията които ни бяха предоставяне . Също така за пореден път очарование от екскурзовода Гергана Бойчева . Те е прекрасна изключително информирана , организирана , търпелива и завладяваща с присъствие .
БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА ВСИЧКО !
ПРЕПОРЪЧВАМ НА ПРИЯТЕЛИ И ПОЗНАТИ АПОЛО . ВИЕ СТЕ НАЙ - ДОБРИТЕ!
Елица Керина
Египет, октомври 2019 г.



Уважаеми сътрудници в APOLLO,

с уважение и благодарност ви изпращам този е-майл, макар и с малко закъснение.(поради лични причини) Ваш клиент съм от миналата година в Русе. Както миналата, така и тази посетих Истамбул по време на септемврийските празници 20-24.09., позволявам си да изкажа искрената си благодарност и възторг от екипа ви. Пътувах и от Русе със Зорена, със смесена група и от София , също с такава с Кенан. Имайки пред вид , че съм професионалист, смея да твърдя , че имате един диамант в короната си (екипа си ) КЕНАН ХЮСЕИНОВ. Момчето работи с душа и сърце, дава повече от всичко от себе си за да останат вашите туристи не само доволни, но и очаровани и да желаят отново да се върнат при вас и с вас. Информацията, обслужването, загрижеността и всеотдайността му са достойни за адмирации и поощрение.Пазате го и го обгрижвайте много добре. Със сигурност ви е задържал , довел и ще върне много гости при вас.

Не искам да пропусна и водача на МПС -то, господин Фидан, считам че неговия професионализъм не би могъл даже да бъде коментиран, ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН

Не бива да пропускам и екипа от Русе, на ниво, професионален и многообещаващ!!!

Още веднъж си позволявам да привтствам с едно голямо БРАВО и сърдечна благодарност екипа ви!!!

с уважение и благодарност,до нови срещи!

Албена Десиприс, Нина Батева (пътували с вас на 20.09. - 23.09.3019 до Истанбул)



Здравейте,

Пътувахме с Вашата агенция до Египет през пролетта и останахме очаровани от преживяването, благодарение на перфектната организация и на страхотния екскурзовод Филип!
Поздрави!
Елеонора Николова
Египет, 2019 г.



Благодаря на екипа на Аполо за пътуването ни до Мармарис. Дългото пътуване притеснява,но красивият курорт ни привлича.Имаме много впечатления, не винаги добри, но сега искам да изкажа благодарността на всички ,участвали в организацията по пътуване и настаняване-перфекционизма на Диди, добрия транспорт от фирма МЕТРАНС, за което заслуга мисля има Деси и не на последно място чаровницата, която ни върна в България - Емилия - достатъчно и добре подбрана информация, грижа за туристите по време на пътуването, усмивката, с която ни разказваше. Всичко това ни направи щастливи при завръщането. Страхотен екип е Аполо - пожелавам на всички много, много здраве.

Изказвам благодарност и на страхотните шофьори - Ахмед и Цветан. Въпреки чакането от 5 часа на турска граница на връщане - триото Емилия, Цветан и Ахмед с професионализма и човещината си оставиха хората спокойни.

С уважение Антоанета Софрониева
Мармарис, Турция в периода 14-22.06.2019 г.


Здравейте екип на Аполо,
Пиша ви със специални Благодарности за перфектната организация по пътуването, допълнителните трансфери и почивката ни в хотел Kusadasi Palm Wings. За първи път избираме почивка в Турция и останахме очаровани. Хотелът с отзивчивия си персонал - прекрасно посрещане и пребиваване независимо от късния час на настаняване около 11,30 вечерта. Прекрасна храна, чистота, плаж и анимацията беше много добра. Със сигурност ще препоръчваме тази почивка на всичките си познати.
Благодаря на Диди за прекрасното отношение, висок професионализъм и до нови срещи в най-скоро време при организирането на почивките ни!

Дарина Стефанова от името на:
сем. Куневи и сем. Стефанови
гр.Стара Загора
Kушадасъ, Турция в периода 22-29 май 2019 г.



Здравейте,

Пиша във връзка с екскурията за Великден до Истанбул 26 - 29.04.2019 г. Почивали сме с Вашата фирма в Анталия, а с Кенан сме били през 2011г. отново в Истанбул.
За пореден път сме много доволни от организацията.
Кенан и шофьорът (за съжаление не запомних името му) са чудесен екип - раздаващи се, отговорни, отзивчиви, организирани, спокойни и усмихнати.
Кенан за пореден път доказа професионализма си - с интересна информация, компетентен, ерудиран и винаги готов да помогне.
Пътуването беше много добре организирано, с правилно преценено време за почивки, комфортен автобус, хотелът също беше хубав.

Благодарим за приятно изкараните празници!
Надяваме се отново да пътуваме с Аполо и Кенан!

Димитринка Иванова
Великден в Истанбул, април 2019


Здравейте,

Казвам се Катя Павлова и съм от Монтана. През великденските празници бях на екскурзия в Истанбул с Вашата фирма. Искам да благодаря на Вас и в частност на Кенан Хюсеинов за организацията и грижата на г-н Хюсеинов и шофьора на автобуса за цялата група. Той е истински професионалист и изключително отговорен. Със всяко действие той се раздава и показва човешкото отношение, което за съжаление в държавната администрация липсва. Възхитена съм от тяхната човещина и отговорност. Пожелавам им здраве и много професионални успехи.
Поздрави,
Катя Павлова.
Монтана.

P.S препоръчала съм Ви на всички приятели.

Катя Павлова
Великден в Истанбул, април 2019



Здравейте,
искам да изкажа благодарността си за перфектната организация при която се проведе програмата.

Като замисъл програмата е най-добрия начин за такова кратко време да се разгледат по най-ефективния и най-ефективен начин всички топ забележителности на Египет и бих препоръчала тази програма на всеки, който иска да види повечето значими забележителности в тази страна, но разполага с ограничено време и ресурси.
Благодаря на екипа от софийския офис, които проявиха не само организираност при контактите ни, но и гъвкавост при изпълнение на молбата ми да персонализират програмата с промяна на предвидения за програмата хотел в Хургада.
Впечатлена съм не само от организацията на програмата и дейността на офиса в България, но и от професионализма при подбора на партньорите на място в Египет, което съм сигурна че не е лека задача.
Екипът на място - водачът на групата Филип и гидовете Мохамед Али, Баха и Самир проявиха не само рядък професионализъм, но и влагаха много повече в отношението и организацията на екскурзията и грижата за туристите, но и се опитваха да съдействат за осъществяване включително на индивидуални нужди на туристите, при запазване на баланса с необходимостта да се следва точно разчетения график на екскурзията. Намирам, че личните им качества в тази насока следва да бъдат оценени още по-високо, като се има предвид, че става дума за трудна, сложна и натоварена програма, която се реализира в арабска африканска държава. Оперативността им, точността им, тактичността и дипломатичността им във всеки един момент от времето през което бяхме заедно наистина будят възхищението ми.
Впечатлена съм и от оперативния начин по който беше решен деликатния въпрос с бакшишите по програмата, който е характерен за арабските страни. Намирам че предварителното обявяване и събиране на ясно дефинирана сума е много удачен начин за организацията му.
Високо ценя и отличния баланс, който беше постигнат между организираните мероприятия и свободното време за разглеждане на забележителностите по програмата, както и за разумния разчет на свободно време и време за почивка по програмата.
Благодаря и на всички туристи с които бяхме в една група по тази програма за добрия и ведър тон и дисциплинираността без които чудесния замисъл на програмата нямаше да може да се осъществи.
От тази екскурзия ни останаха не само впечатляващи спомени и впечатления, но и срещнахме чудесни хора, както от фирмата, така и от местните гидове и туристите от групата, които се радваме, че срещнахме и че се запознахме.
С нетърпение ще следя и бъдещите ви програми с убеждението, че със семейството ми можем да се доверим на професионализма ви.

Теодора и Виктор Лекови
Круиз по Нил, Хургада и Кайро, април 2019


Здравейте, тъй като не успях да открия къде да напиша своите адмирации за екскурзията с круиз по Нил , за периода 06.04 - 13.04, си позволявам да Ви обезпокоя на този I mail адрес.
Изключително съм доволна от добрата организация. Подходящо подбраните хотели и не на последно място от българския екскурзовод Филип Пчелински и неговите египетски колеги.

Благодаря и до нови срещи. Весели Великденски празници на целия Ви екип!

Рада Михайлова
Круиз по Нил, Хургада и Кайро, април 2019


Здравейте фирма Аполо,
Пътувах с Вас 11-14 април до Истанбул и искам да изкажа благодарностите си за чудесната организация, за този невероятен, добър, благороден ,възпитан и много отговорен Кенан, за невероятният шофьор / за съжаление забравих името/, които не ни оставиха и не създаваха никакво напрежение в пътуващите, напротив бяха грижовни и отзивчиви на всички капризи! Случайно чрез ФБ се срещнах с Вас и съжалявам за пропуснатите възможности да пътувам по- често с Вас. Сега едно много голямо благодаря от моите приятелки д-р Анита Вълчанова и Юлия Михайлова и разбира се от пишещата. Ще съм благодарна ако ми изпратите програма за следващи пътувания! И малко скромни снимки. Христос Въскресе и весели празници!

Живка Лазарова
Уикенд в Истанбуп, април 2019


Здравейте,
Екип на Аполло!

Египет - екскурзия, която с една дума е просто „АУУ“

От 30 март до 06 април 2019 год. бяхме герои в една незабравима приказка „Египет – Лукзозен круиз по Нил“ с главна героиня нашата прекрасна екскурзоводка Гери.
Винаги усмихната, спокойна, отзивчива, грижовна.
Екскурзията се проведе по стриктна програма, разчетена по дни, часове, минути, за която бяхме своевременно информирани, което създаваше конфорт и спокойствие на туристите.
Цялото пътуване, настаняването в хотелите и на кораба, посещението на историческите обекти и другите атракции бяха отлично организирани и осъществени благодарение на Гери и местния ни водач Семир.
Двамата ни местни екскурзоводи – Махамед Али и Баха с техните интересни беседи и разкази и с превода на Гери ни пренесоха в богатата история на Египет – богове, фараони, царе, исторически събития.

Основното за добрата почивка – това са хотелите. Хотелът в Кайро, каютите в круизния кораб, хотелът в Хургада бяха идеални и много чисти и без никакви забележки.
Храната в хотелите, ресторантите и на кораба беше много вкусна и разнообразна.

За жалост приказката свърши. За нас остават приятното изживяване и незабравимите спомени, затова от сърце Ви благодарим: на екипа на АПОЛО, на Семир, Махамед Али и Баха, но най-вече на чаровната Гери.

Тази екскурзия бихме я повторили и ще я препоръчаме и на други туристи.

Очакваме предложения за интересни дестинации.

Надяваме се отново да пътуваме с екскурзовод №1 – Гери, за да може за всички пътувания да даваме оценка „АУУ“.

Поздрави и сърдечни благодарности,
семейство Стоилка и Владимир Амзини.
Египет, март 2019



Здравейте!
Искам да изкажа благодарност, за прекрасното пътуване и почивка, в Хургада,което без вас нямаше да се случи.Да благодаря на Дея, че намери второ място за самолета, тъй като беше останало едно единствено!За компетентното и и вежливо отношение към клиентите , моите адмирации към нея!
Възхитена съм и от Гери,друга Ваша служителка, която ни посрещна на 9.03.19г.в Хургада.Лъчезарна, отговорна и всеотдайна към работата си!
Благодаря ви!
Антоанета Александрова
Египет, март 2019



Здравейте,
Пиша от името на семейство Серафимови. Записахме се за пътуване до Египет с круиз по Нил, което започна на 02.03.2019 г...
Искам да изкажа благодарност към Вас за изключително добрата организация, която беше създадена по време на цялото пътуване.
Пътуваме често, поне два-три пъти в годината, но отдавна не бяхме попадали на толкова добър и компетентен водач като Гергана.
Тя, заедно с египетския й колега Самир, създадоха такава организация, че пътуването премина без никакви проблеми, забавяния и пререкания.
Двамата представляват прекрасен екип и беше удоволствие за нас да бъдем заедно с тях на това наистина много интересно и наситено пътуване.
Бих желала моите благодарности, а и тези на останалите от нашата група да достигнат по някакъв начин и до двамата водачи, да
пишете и в египетската ви партньорска фирма, тъй като в момента, в който отзоваха Самир в Хургада, веднага се почувства неговото отсъствие и се увеличи натоварването на нашето момиче Гергана...
Като цяло, пътуването беше едно от най-приятните, ненатоварващи и интересни пътувания, на които съм била.

Силва Серафимова
Круиз по Нил, Хургада и Кайро, март 2019


Здравейте АПОЛО,

Решихме с приятели да посрещнем новата 2019г. в Истанбул . Обърнахме се към Вашата агенция – досега бяхме пътували много, но приятели организираха почивките. Още от първото запитване останахме удовлетворени от контактите с Дея Атанасова , последвалата организация за пътуването и реализиране на нашето желание.
За нас Дея Атанасова е един истински професионалист – ерудирана, учтива, добронамерена към клиентите и желанията им.
Приятно бяхме изненадани от екскурзоводката Гергана Бойчева - млад, но много опитен и компетентен професионалист - благодарим и за вниманието, загрижеността и отношението и към всеки от нас. Възхитени сме от търпението и позитивизма и.
Поднесе ни голяма, неочаквана изненада с поздрава към съпруга ми Димитър, който е роден на 1 януари – с торта, подарък, песен –поздрав от цялата група на яхтата – бяхме очаровани !

Поздрави на целия Ви екип за професионализма - с удоволствие ще бъдем отново Ваши клиенти и ще Ви препоръчаме на приятели!
Поздравления за добре организираната екскурзия и перфектно подбраните хора, с които работите!
Оставаме Верни Ваши клиенти! Бъдете здрави и щастливи!
Поздрави и успехи за екипа на Aполо !!!
инж.Димитрия Иванова Димитрова и
инж.Димитър Илиев Димитров
от гр.Кърджали
Нова година в Истанбул, декември 2018



Здравейте,
Пиша ви със специални Благодарности за перфектната организация по пътуванаето (допълнителни трансфери) и пребиваването на
цялата ни група в Кадис-нова година.
Хотелът с лъчезарният си персонал - Прекрасно посрещане. Новогодишна вечер - най-добре похарчената сума. Уцелихме и прекрасно време в слънчева Андалусия и това още повече подсили настроението. Със сигурност ще препоръчвам тази дестинация и на най-капризните си познати.

Много благодаря на Диди и целия екип за любезното и адекватно отношение и до нови срещи в най-скоро време.
Поздрави,

Петя Макариева от името на:
сем. Макариеви ; Милеви ; Друмеви и Богомил и Куинси
Нова година в Кадис, декември 2018



Момичета, много Ви благодарим за прекрасното преживяване в Рим.
Много ни хареса : и пътуването , и хотелът, и организацията. Паулина е великолепна със знанията си и с чудесното си отношение към нас. Благодарности и на Петя за разбирането и съдействието, тя знае.
Желая Ви хубаво посрещане на предстоящите праздници , много здраве, любов, късмет и радостни моменти!

Димитър и Люси Деспотови
Екскурзия до Рим, ноември 2018


Здравейте агенция Aполо,
Пиша ви с голямо удоволствие и благодарност за професионално направената програма,обслужване преди пътуването и най-вече да изразим благодарността си и възхищението си от екскурзоводката Гергана Бойчева.
През цялото време тя се държа с всички нас професионално, добронамерено, сърдечно, любезно по човешки загрижена и внимателна , но и много знаеща за Eгипет, което направи нашето пътуване незабравимо.
Поздравления за екипа и собствениците на Aполо .
Поздрави и успехи!

сем. Мариана и Oгнян Kостадинови
гр. Велико Tърново
Египет - круиз по Нил, ноември 2018 г.



Здравейте! От 1 до 4 ноември със съпруга ми бяхме на екскурзията до Истанбул. Благодаря Ви за перфектната организация! От сърце благодарим на нашия чудесен водач Кенан,страхотен професионалист и човек с голямо сърце! Благодаря на прекрасната дама, която ни разказваше за всичко интересно в Истанбул! Благодаря на нашия шофьор за комфортното пътуване! Желая Ви много здраве и успехи! Бъдете все така добри!

Диди Николова
Уикенд в Истанбул, ноември 2018 г.


Здравейте!
Пиша Ви, за да изразя нашето задоволство от пътуването ни до Белград. Групата остана доволна от цялостната организация, както от страна на офиса , така и от страна на Деси, която беше с нас. Програмата беше изпълнена, екскурзоводът на място също ни очарова. Настаняването съответстваше на очакванията ни.

Още веднъж и аз ви благодаря!

Надя Павлова
Екскурзия до Белград и Нови Сад, ноември 2018


Здравейте,

Казвам се Лучия Минкина и имах удоволствието да пътувам до Истанбул през почивните дни с вашата агенция. Престоят ни там беше незабравимо изживяване благодарение на ръководителя на групата Кенан. Много компетентен, ерудиран и организиран човек. За първи път виждам истинска грижа към хората от страна на екскурзовод. За него беше важно нашето спокойствие, нашият комфорт и нашето удобство. Затова и напълно усетихме атмосферата на града. Благодаря за вниманието, търпението, добрата организация по време на пътуването, усилията, които положи, за да бъдат всичкии доволни и за многото приятни емоции. Късметлии сме, че именно Кенан беше наш водач, защото работи с истинско желание и сърдечност. Възхитена съм от точността, прецизността и професионализма му. Всичко беше повече от идеално!

Отново благодаря за чудесната екскурзия и се надявам на още много пътувания с Кенан и "Аполо".

Поздрави!

Лучия Минкина
Уикенд в Истанбул, септември 2018



УВАЖАЕМИ ПРИЯТЕЛИ ОТ АПОЛО,
Бих искал да изкажа своята изключителна благодарност на един уникален човек - Кенан Хюсеинов, който е изключителен професионалист и страхотен човек, с когото можете да се гордеете и да бъдете късметлии, че е Ваш служител. Кенан направи посещението ни до гр. Истанбул, Р. Турция от 21.09 до 24.09.2018 г. едно незабравимо и уникално преживяване, което винаги ще запомним. Искам да изкажа своята благодарност за отличната организация и уникалния професионализъм на тур мениджъра Кенан Хюсеинов , който със своята компетентност, умения, любезност и организираност направи нашият престой незабравим и уникален. Изключително съм впечатлен от уникалното му отношение към всеки един от туристите, желанието му с което работи и ще го спомена още веднъж уникалния професионализъм. С нетърпение очаквам следващото пътуване.

С уважение,
Иван Илчев
26.09.2018 г.
гр. София

Иван Илчев
Уикенд в Истанбул, септември 2018


Здравейте,
казвам се Пламена Попова, пътувах с вашата туристическа агенция на 21-24 септември до Република Турция, град Истанбул, организирано с автобус и екскурзовод. Искам да изкажа своите благодарности на вашия колега Кенан. Да му благодаря за това, че правеше всичко възможно, за да осигури комфорта на групата и да се погрижи за хубавото ни прекарване, също и добрата организация, която беше създал. Човекът беше много отзивчив и винаги обясняваше подробно и разбираемо. С две думи истински професионалист.

Много съм доволна, задължително бих пътувала пак с него.

Всичко най - хубаво!

Пламена Попова
Уикенд в Истанбул, септември 2018 г.



Здравейте. Върнах се от екскурзия до Будва и искам да Ви благодаря за прекрасното преживяване. Също искам да Ви благодаря за прекрасният гид Гергана, която е великолепна жена и професионалист. Ще пътувам с Вас занапред, заради нея и всичко, което направи тя за нас, за да се чувстваме по този начин. Приятен ден!

Антоанета Георгиева
Дубровник, Будва и Котор, септември 2018 г.



Здравейте,
Вече трети ден сме на екскурзия с вашата фирма до Истанбул.

Много се притеснявах каква ще е организацията, хотела, посещенията на музеите и дворците. Водач на групата ни е Десислава Маркова.

Сега, преди да минал и последния четвърти ден, ви благодаря от сърце за перфектно организираната и проведена до този момент екскурзия. За толерантната водеща, която е на разположение на групата 24 часа, за добрия автобус и етични шофьори. Поздравявам ви и за чудесния избор на местен Екскурзовод-една сладко думна Шехерезада, която неуморно и увлекателно разказваше за древен и днешен Истанбул и и ни потопи в атмосферата на града, споделяйки не само исторически факти, а и легенди и интересни информации за съвременното развитие на града и неговите жители.

Аз съм взискателен човек и перфекционист, но вие напълно задоволихте моите очаквания и нямам никаква забележка.

Вие ставате вече нашия любим туроператор, желая ви успех!

Елена и Елеонора Кандеви от гр. Пловдив
Уикенд в Истанбул, септември 2018



Поздрав към екипа на Аполо и по-специално Диди Цонева, която ни организира екскурзията до Лондон! Хотелът отговаряше на категорията си, с много добра локация. Останахме възхитени от екскурзовода Галина Младенова, с която прекарахме чудесно престоя си в града. Желая на целия екип да бъдат здрави, все така отзивчиви и коректни!

д-р Ивалина Маринова
Екскурзия в Лондон, август 2018
**************
 
Здравейте!
Искам да изразя своята благодарност за почивката в Дурас, която току що приключи! Благодаря на:
- шофьорите на двата автобуса, които ни предложиха бързо, спокойно и безаварийно пътуване;
- на водачите на групата - Кенан, който ни придружи по пътя и най-вече на Филип, който беше неотлъчно до нас по всяко време и направи всичко за да се чувстваме приятно и комфортно. Отличен професионалист и Човек!
- на целия екип на  "Аpоllo", който направи перфектната организация на тази почивка! С удоволствие бихме пътували отново с вас!
Благодаря!
 
д-р Светла Цекова
септември 2016
Почивка в Дуръс, Албания - хотел Sun 
 
********
 
"Екскурзията до Петербург беше идеална, с много добра организация и екскурзоводи от българска страна - Филип, и от руска страна - Валя. С много хубави впечатления сме и от самия град."
 
Мария и Виктор Тодорови
08.07.2016
Бели нощи в Санкт Петербург
 
 
*********
 
"Специални благодарности на страхотния водач на групата Гери Бойчева - отличен професионалист в екипа на Аполо"
 
Кристина Михайлова
април 2016
Дубровник, Будва, Котор
 
"Благодаря за прекрасната екскурзия. Очарована съм от всичко - организация, транспорт, екскурзовод, всичко беше повече от прекрасно."
април 2016
Дубровник, Будва, Котор
 
********
 
"Благодаря на целия екип за добре организираната и проведена екскурзия до Виетнам и Камбоджа !"
 
д-р П. Дакова
януари 2016
Виетнам и Камбоджа
 
* * * * * *
"Уважаеми колеги,
 
Пиша това писмо като ръководител на група от 41 преподаватели от Педагогическия факултет на Пловдивския университет, която осъществи тридневен престой в град Истанбул в периода 19-21 ноември 2015 г.  От свое име и от името на всички участници в групата искам да изкажа изключително голяма благодарност за отличната организация на нашето пребиваване. Тази организация се дължи както на професионалистите от фирма "Apollo", които бяха пряко ангажирани с провеждането на това наше мероприятие, така и на нашия Travel консултант Христо Цветков. Много сме впечатлени и от професионализма на водача на групата - тур мениджъра Кенан Хюсеинов, който със своята компетентност и организаторски умения направи така, че ние изпълнихме изцяло предвидената от нас програма.
 
Благодарение на всички, които работеха по организацията и провеждането на нашето посещение в Истанбул, ние имахме едно много успешно, изключително плодотворно и впечатляващо тридневно пребиваване.
 
За нас е чест да работим с такъв екип и се надяваме, че в бъдеще ще имаме още много възможности за съвместна работа."
 
Румяна Танкова 
ноември 2015
Истанбул, Турция

 

 
* * * * * * 
"Здравейте! Бях спечелила почивка в Notion Kesre през септември, но досега нямах възможност да ви благодаря за прекрасната награда. Мястото е невероятно, хотелът прекрасен, а персоналът изключително любезен.Нивото ви на обслужване е много високо. И на отиване и на връщане водачите бяха страхотни. Поздрави на целия екип!
И до нови срещи!"
 
Десислава Иванова
почивка в Турция, Кушадасъ-Йоздере
 
* * * * * *
 
"Уважаема, Калина
Искам да ти благодаря от все сърце за чудесната екскурзия до Прага и Виена, за интересните места, които посетихме и за добрата организация на всичко това.
На целия ти екип и на теб пожелавам успешна работа и лично щастие. Все така да предлагате интересни дестинации и стройна организация на пътуванията ни. 
Поздрави от Исперих!
С уважение,
Д-р Енева и семейство"

Д-р Енева
юли 2015
Индивидуално пътуване до Прага и Виена
 
 
* * * * * *
 
"Здравейте, Дами!
 
Пиша Ви, за да ви се похваля, с хубавата почивка!
Комплексът  е страхотен, настаниха ни в два апартамента, вместо в студия – казаха, че е комплимент.
Апартаментът  е с две стаи – спална и всекидневна с кухненски бокс, огромна тераса пред двете стаи и баня с тоалетна.
Обслужването на стаите беше на много добро ниво, всеки ден се почистваше, а през ден сменяха бельото и кърпите.
Имаше много атракциони за децата, което и за възрастните е много добре, големи детски площадки с люлки и пързалки.
Плажът  беше невероятен, много чист и със ситен пясък с кристална вода, плитък на голямо разстояние от брега, какво повече може да иска човек.
Храната също беше на високо ниво, много разнообразна и винаги присъстваха морски храни и всички видове месо.
В комплекса имаше и четири басейна с различна големина и дълбочина.

О, ако знаете какви коктейли приготвяха…страхотни и различни всеки ден!
Смело може да го препоръчвате!

Като недостатък мога да изтъкна аниматорите – Lions Club много бяха слаби, никакви занимания не организираха и почти нищо от обявените мероприятия не се състояха, но това по никакъв начин не променя отношението ни към комплекса.
 
С три думи - много сме доволни!
 
Очаквам с нетърпение следващото пътуване организирано с Ваша помощ!"
 
Марина Георгиева
почивка в Гърция, Chrusso Village

* *
 * * * * 
 
"Благодарим на Аполо за екскурзията ни до Палма де Майорка!
Изкарахме си чудесно, ще чакаме да ни поканите пак. :) "

Надежда Чонкова
май 2015
Палма де Майорка
 
 
* * * * * *
 
 
 
Здравейте,
 
Искам да благодаря на Аполо и конкретно на Цвети и Диди за страхотните 4 дни, които прекарахме в Португалия. Беше супер – Лисабон е наистина чудесно място! Случихме и на време, като цяло  – едно от най-хубавите места, на които сме били!
 

Поздрави и (надявам се скоро) до нови срещи!

Милена Иванов
април 2015
Лисабон


* * * * * *

 

Хиляди благодарности за прекрасните емоции, преживени в Перу и Колумбия.
До нови срещи!

Константина Йонова
септември 2014
Перу и Колумбия



* * * * * *

 

"Здравейте, Кали и Поли!
Благодаря за незабравимите моменти заедно, за това небе в Титикака, за това безвремие Мачу Пикчу!"

Деси Бояджиева
септември 2014
Перу и Колумбия


* * * * * *

"Скъпи Кали и Поли,

Огромна благодарност за перфектната организация на нашата Латино-приказка перу и Колумбия! Вълнуващите преживявания не ни напускат.

Посрещащата фирма изпълни своята програма, а и получихме бонуси. Светлана ни очарова със знанията и умението да ни прехласне по инките.

Централно разположените и предварително огледани хотели, ни потапяха веднага в ритъма на мегаполюсите. А да наблюдаваш изгрева и залеза на Слънцето от терасата на хотела си на Титикака за нас не беше блян.

Как да опишем замаените си погледи на 3500 м. в Куско, на 3810 в Титикака, на 4314 в Андите? Всичко трябва да се преживее.

А магическите чайчета и бонбонки?
А да усетиш атмосферата на градския плаж на Картахена?
Стотиците търговци, танцьори на пачанга, масажисти, които за минути научиха за България и ни обграждаха с внимание. Заедно с Вас, Аполо и Аир Франс, сбъднахме нашата мечта. Сега на изток, но знам, че пак ще ни върнете в Южна Америка!

Успехи и да сме здрави!"

Наталия Атанасова
септ 2014
Перу и Колумбия

 

* * * * * *

"Здравейте,

 

Ваши клиенти сме от повече от 7 години и както е било винаги до сега, отношението Ви беше на най-високо ниво!

 

Благодарим на Диди за прекрасното отношение, висок професионализъм и безкрайно търпение при организирането на почивките ни!

Благодарим на Цвети и Деси за съдействието, което ни оказаха при решаването на проблем с почивката ни в хотел Веноса-Дидим.!

 

 

Пожелаваме на Вас и целият екип на Аполо, много здраве, лично щастие и много доволни клиенти!

 

 

Поздрави!"

Анжела Кръстанова
август 2014
Почивка в хотел Palm Wings, Кушадасъ, Турция

* * * * * *

"Използвам мейла да кажа, че сме впечатлени от работата ви, бях забравила, че и в България може да има качествено обслужване. Организацията ви е перфектна, имате нашата благодарност."

Валентина Яркова
06.09. - 13.09. 2014 г.
Почивка в хотел Grand Zaman Beach, Алания, Турция.

* * * * * *

 

Здравейте,

Пиша, за да благодаря за страхотната организация на почивката в Бодрум.
Изключително сме доволни и щастливи от хотела, транспорта, както и от нашия гид Гергана. 
Нямаме търпение и следващото лято отново да отидем в Бодрум.


Поздрави!

Теодора Карадачка
24.08. - 30.08. 2014 г.
Почивка в хотел Royal Asarlik Beach Hotel, Bodrum, Турция

 

 

* * * * * *

"Благодаря за невероятната почивка!
Специални благодарности на Диди за усилията, които положи.
Надявам се, следващата година отново да имам възможност да се възползвам от услугите на Аполо.

 

Поздрави!"

Светлана Стефанова
27 юни - 5 юли
Почивка в хотел Palm Wings Didim, Турция

 
* * * * * *
 
"Изказвам сърдечна благодарност на Гергана, която отговаряше за нас в курорта Бодрум. Гергана е интелигентен човек, сърдечен, работи с желание, професионализъм и полага грижи за доброто представяне на фирма Аполо и помага за доброто име на турския туризъм."

Невена Ганчева 
Почивка в Бодрум: 30 май - 8 юни 2012
Хотел Bitezhan
 
* * * * * *
"С благодарност,
всичко беше повече от прекрасно.
Благодаря Ви, че ви има и че можем да разчитаме на Вас."

Златка Добрева
Коста дел Сол - 20 -27 май 2014
 
 
* * * * * *
 
"Здравейте, момичета от Аполо!

Искам да изкажа своята благодарност за добре организираната и отлично проведена екскурзия до Париж (02.05.-05.05.2014г.)!
Цвети е прекрасен екскурзовод - деликатна, информирана, организирана и готова да помогне на всеки!"

Валя Янкова
Париж - 02-05 май 2014

 
* * * * * *
 
"Благодаря Ви за моя прекрасен празник Великден тази година, който преживях, благодарение на организираната от Вас екскурзия до Сицилия.
Усетих атмосферата на празника, която тук все още ми липсва да преживея по подобен начин,да усетя всеобщата съпричастност и благодарност....
 
Изпълних една моя мечта също така да изживея това страхотно усещане да се изкача до Етна, съчетавайки го с възможността да се насладя на част от красотите на острова и оставям за себе си вратата отворена за някое следващо пътуване да допълня картината.
 
Всичко това беше възможно благодарение на добрата Ви програма, съобразена с краткото време, което нямаше да се случи приятно, ако не беше изключителната точност, екзактност и организация на място от нашия екскурзовод Велизар. Той беше непрекъснато в готовност да се отзове за помощ по всякакъв въпрос на всеки екскурзиант, разказваше увлекателно и научих доста исторически и други факти за района...
 
Благодаря му и благодаря и на Вас за точността... Желая Ви здраве и успехи...
 
До нови срещи
Поздрави. Уляна."
 
Уляна Радева
17-21 април, Великден  в Сицилия

  

* * * * * *

"Здравейте, момичета!


Пиша ви с малко закъснение, но имах много да наваксвам след отпуската.
Всички сме много доволни и благодарим за добре изкараната почивка в хотел Kusadasi Palm Wings.
Всичко беше много хубаво, и храната, и анимацията, и персонала беше на ниво, всичко беше без една забележка.
Изкарахме чудесно, благодарим на всички!
Лек и успешен ден!"

Галя

Асарел Медет

Kушадасъ, Турция в периода 20-29 септември 2013 г

* * * * * *

 

"Здравейте!

Моля да приемете моята,и на цялото ми семейство благодарност за доверието, комфорта и сигурността, която "Аполло" съвместно с Диди ни осигуряват, за и по време на екскурзиите!"

Поздрави
сем. Владимирови

02.09.2013 - Римини, Италия

 * * * * * *

 

"Здравейте приятели от Аполо,
 
Искам да Ви благодаря за перфектно организираната почивка до Дидим, Турция в периода 13-22 септември 2013 г. И, най-вече да благодаря на Деси и Цвети, които бяха с нас по време на пътуването. 

Изключително сме доволни както от тях, така и от прекрасния хотел Веноса, в който бяхме отседнали.

Очаровани сме от всичко в този хотел и горещо го препоръчваме на всички, които се колебаят къде да отидат.

Хотелът е отлично съчетание от перфектно обслужване на всички нива, обилна храна и интересни забавления за малки и големи. Един модерен хотел, в който е помислено за всеки. 

Бих искала да изкажа добрите ми впечатления  и от Нурай - вашия туристически посредник, от който получавахме полезна информация за всичко, което ни интересуваше.
 
От името на цялото ми семейство Ви желая  успехи, още много нови дестинации и до нови срещи."

Светослава Димитрова-Баджакова

Дидим, Турция в периода 13-22 септември 2013 

* * * * * * 

 

"Скъпи приятели от Аполо,
искам да ви благодаря за прекрасната програма и екскурзия до Португалия и Азорските острови. Беше неповторимо! И чакаме с нетърпение да дойде януари и пътуването до Африка."

Мая Бабанска

Португалия и Азорски острови 11.09.2013 - 19.09.2013

 

* * * * * * 

"Здравей Цвети,

 
Искам най-сърдечно да ти благодаря за организацията на нашата незабравима слънчева ваканция. Може би вече си успяла да видиш някои от снимките ни във Фейсбук, но дори и те не стигат, за да се опише емоцията, която изживяхме през тези 10 дни.

Пътешествието ни беше изпълнено с много забавления, смях и запознанства с нови приятели.

Усмивките ни се слиза по 24 часа от лицата ни (което може би ни е докарало по някоя и друга бръчка на лицата), но пък те винаги ще ни напомят колко щастливи бяхме тогава. Всичко беше прекрасно - лодката, екипажът, островите - всеки един ден беше различен и по своему вълшебен.

Готви се догодина да организираме цяла флотилия от лодки, тъй като с нашите разкази и снимки сме запалили половината свят по Сините круизи!
  
Много поздрави и усмивки от всички нас:))))))"

Мария Чонин
 
Сини круизи, Турция 
25.08.2013

* * * * * *

"Здравейте мили дами !

Благодарим ви за прекрасно организираната и проведена почивка,която изживяхме в портокаловия бряг на Испания!
 
Бъдете все така мили,отзивчиви и коректни,а ние ще очакваме нови дестинации,за да пътуваме с най-добрата туристическа компания!

Ваши бивши, настоящи и бъдещи клиенти и приятели."

Камелия и Здравно Вълчеви

 

* * * * * *

"Здравейте, Аполо!
Благодаря ви за поредното приключение, което ни организирахте:)

Само времето не ни бяхте поръчали, но ... затова пък компенсирахме с много гръцки танци и узо.

Специални благодарности на Таня (представител на вашите партньори на Ситония, която е изключително всеотдайна и мила).

Грета Бакалова

* * * * * *

"На 2 Юни се върнахме от почивка в Кушадасъ.

Беше страхотно изживяване с много хубави спомени. Най-прекрасния ден, беше еднодневната ни разходка из непознатата Турция.

Специални благодарности на двете представителки на фирма PENINSULA- Гюл и Айлин за съдействието им, да наемем лека кола и предложението им, да посетим тези красоти."

Светлана Каранешева

* * * * * *

"Здравейте,

искам искренно да Ви БЛАГОДАРЯ за отлично проведената екскурзия до Лондон преди Великденските празници тази година. За първи път посещавам Англия, но може би не за последен.

Мога да споделя, че съм възхитен от осигуреният местен екскурзовод ЛЕЙДИ Доли, която ни подаде информация от "кухнята" на Кралството, тя малко изпъкна пред нашите водачки Калина и Поли, които също бяха доста запознати, благодаря и на тях.

Локацията на хотела също бе много добра, като изключим континенталната закуска, но все пак беше идеален за нуждите ни(да се изкъпем и поспим). Много съм доволен, че хванахме "лятото" и нямахме дъждовен ден, въпреки, че след Лондон посетихме Манчестър, Ливърпул, Честър, Йорк и Лийдс.

Приложено изпращам снимка, с която не всеки може да се похвали. :-)
Поздрави и успехи,
Благодаря"

Румен Иванов
Лондон 29.04 - 02.05

* * * * * *

"Здравейте, Диди,
 
благополучно се завърнахме от о. Корфу и бързам да отправя благодарности към Вас и екипа, с който работите.

Перфектно организирана почивка, с внимание към всеки детайл.
Благодарим за прекрасните преживявания на красивия остров. Изключително много сме впечатлени от екскурзоводката и водача на автобуса, които показаха много висок професионализъм и внимание към всеки турист.
 
Не останаха въпроси без отговор, получихме пълна информация както за острова, така и за пътя, през който преминахме. Впечатлени сме и от завидно високите умения и професионализъм на шофьора, за който тесните улички на острова и дългия преход не бяха изпитание.
 
Със сигурност ще пътуваме отново с Вашата туристическа агенция.
 
Поздрави!"
 
Ваня и Николай
24.05.2013 

* * * * * * 

"Здравейте Аполо,
 
Искам да изразя нашите благодарности за добре свършената работа.

Екскурзията до Барселона беше чудесна и добре организирана. Успяхме да видим максимално много неща. Пътуването ни до Мадрид приключи успешно и вече сме на родна земя. 
 
Благодаря и до скоро!"
 
Иванка Илиева, Светла Илиева
Испания 55+
18.05.2013

* * * * * *

"Здравейте приятели,

Искам да изкажа своята благодарност от прекрасната организация на екскурзията Барселона
Хотелът беше на много добро, ниво, в прекрасно градче, където никога не може да скучаеш.

Благодарим на Цвети за грижите, които положи за всички ни. Имате си достоен заместник и всички много я обичат. Особено моят баща. Нека Цвети Ви разкаже как до последно питаше: А коя е Цвети? А тия глупави мъже къде гледат? 

Нямаше човек, на която да не е помогнала с всичките му прищевки. Като един истински лидер - спокойна, уверена, усмихната и много красива. Прав е татко да казва: А къде гледат тези мъже?

Благодаря ти Цвети за спокойствието, което всяваше ....беше истинско удоволствие да пътуваме с теб.
Момичета, догодина си чакаме нашата нова програма +55 :)

До скоро."

Деси Бабанска
29.05.2013
 

* * * * * *

"Ние благодарим специално на Цвети тя направи много да видим красотата на Париж,  удоволствие е да се пътува с нея! Поздрави!"

Ива Димитрова

02.05.2013-06.05.2013

* * * * * *

"Останахме много доволни от екскурзията. Организацията от страна на тур оператора беше отлична. 

Информацията, предоставяна по време на туристическите обиколки беше отлично представена от екскурзоводите.
Хотелът беше приличен, стаята беше чиста и комфортна."
 
 
Боряна Пенева
гр. София, 03.05 - 06.05 
 
 

 * * * * * 

 
"Здравейте приятели,
 
Пожелавам Ви през Новата Година да сте здрави много щастливи и все така отзивчиви, мили и любезни с клиентите си.
 
Останах очарована от посрещането на 2013 година в Истанбул.
 
За всички нас,които бяхме на тази екскурзия тези мигове ще останат едно незабравимо преживяване. За сетен път се убедих,че в Аполо работят професионалисти на много високо ниво.
 
Освен това всички, с които съм контактувала са много мили усмихнати и внимателни хора.Искам да изкажа възхищението си от Цвети,Филип и невероятният Бисер на волана, който правеше чудеса по улиците на Истанбул в едни от най-натоварените дни в годината. Организацията през тези четири дни беше перфектна.
 
Всяка минута беше изпълнена с красиви и нови преживявания.За всичко беше помислено.През 2012 г. имах удоволствието  три пъти да ползвам услугите на Аполо.Вие сте прекрасен екип!
 
Да сте живи и здрави и се надявам пак да имам възможност да бъда с Вас.
 
Поздрави и успешна Нова Година!!!"
 
Антония Арнаудова
 
02.01.2013 г.
 
 
* * * * *
 " Здравейте!
 
Приемете моите благодарности за екскурзията до Индия от 28.11.20212 - 05.12.2012.
За мен това бе едно чудесно преживяване в тази очарователна и странна страна, благодарение на перфектната организация и висок професионализъм на двете водачки - Поли и Калина.
Те и за миг не преставаха да обгрижват цялата група. Всичко, предварително обявено в програмата бе изпълнено.
 
Благодарение да добре планирания от Вас маршрут успях да се докосна до хилядолетната култура и съвремие на Индия. 

Останах с незабравими спомени и в бъдеще ще се доверя на вашите съвети и предложения."
 
 Иванка Николова
Индия 28 ноември - 5 декември 2012
 
* * * * *
 
 "Здравейте,
Много благодаря за екскурззия до Турция (Одрин, Истанбул и Принцовите острови).
Всичко беше много хубаво.
Партньорите ви от Аполо се представиха блестящо. Петя Христова беше много лъчезарна и подготвена за всичко. 

Изпращам ви подбор от снимки, които направих там на място, а те не бяха никак малко. Почти 900 снимки съм направил. Единствено времето беше на моменти мрачно, мъгливо или слабо ръмеше, но беше много топло и приятно.
 
Благодаря Ви!"
 
Поздрави,
Антон Мехлемов
 
Уикенд в Истанбул 01.11.2012 г.
 
* * * * * 
 
"Здравейте, АПОЛО, ЦВЕТИ,
 
Пет дни след завръщането от РАЯ - Бодрум, хотел Салмакис, да ви се похваля със страхотно добре преживяната Почивка!!!!

Благодаря, че ми помогнахте за Избора!!!
Бъдете здрави и все така Успешни!!!

До нови срещи."
 
Поздрави от Плевен, Мариета Димитрова
 
* * * * *
 
"Скъпи дами от  "Аполо",
 
Тази година от 01.06. до 10.06. бяхме на почивка в Кушадасъ с вашата агенция и искаме да изразим най-сърдечната си благодарност на водачката Вили, от която имаме много добри впечатления още от миналата година, когато бяхме пак с вас, в Дидим.
 
Скоро след тръгването към Турция се появи внезапен здравословен проблем както при мен, така и при приятелката ми, какъвто никога досега не ни се беше случвал. Поради това бяхме тотално неподготвени. След като казахме на Вили, тя реагира мигновено и още на Поповица ни връчи блистер с необходимото лекарство. Тя си знае как го е постигнала, но е изключителен организатор.
 
И не само заради навременната си намеса при този инцидент. Пътувала съм и с други фирми, но рядко се среща водач като нея - много добре информиран, любезен и същевременно респектиращ, така че не допуска евентуални гевезелъци от страна на туристите, но им оставя разумно достатъчно време за почивки, пазаруване и др.
 
Благодарим й също така, че ни съдейства да ни настанят в хотела около 9 часа, което бе проява на добра воля и от страна на рецепциониста в "Сентинус". Причина за доброто отношение е, както разбрахме, уважението, което приемащата страна има към вашата фирма.
 
Желаем ви успех и до нови срещи."
 
Анна Дудева
 
Ирен Акива
 
София, 23.06.2012.
 
* * * * *

"Надяваме се всички ваши служители да имат качествата и чара на Цветелина, която и за миг не преставаше да ни обгрижва."
 
Калинка Белчева
Коста Брава - Калея от 18 май до 25 май 2012
 
* * * * *
 
 
"Едно чудесно преживяване, богата информация за всички обекти, които посетихме. Времето ни бе много добре оползотворено с максимално богата информация. 
 
БЛАГОДАРИМ ВИ! 
 
И специално на цвети и Дима - те са квалифицирани и чудесни момичета."
 
семейство Атанаска и Борислав Терзиеви
Коста Брава - Калея от 18 май до 25 май 2012
 
* * * * *
 
"Здравей Петя,
 
Много благодарим за организацията за почивката в Гърция :)
 
Много сме доволни, починахме си, хотелът беше идеален, само времето не ни организирахте да е по-слънчево, ама не ви се сърдим ;)
 
Мерси още веднъж и до скоро!
 
Поздрави."
 
Лили и Алекс
 
* * * * *
 
"Здравейте, Петя!
 
За много години!
Желая Ви една здрава и успешна година и да чувате много повече добри вести през нея!
 
Същевременно още веднъж бих искала да Ви благодаря за грижите и професионализма, проявени при организиране на пътуването ни до ЮАР!
 
Прекарахме чудесно и ни останаха незабравими спомени. Ще разчитам и в бъдеще на съветите и съдействието Ви!
 
Поздрави и доскоро."

Мая Савова
17.01.2012 г.
 
* * * * *
 
"Здравейте,
 
Участвахме в екскурзията до Истанбул 30.12.-02.01 с автобус 8855.
 
Освен попълнените анкетни карти, намирам за подходящо отделно да благодарим за изключително приятното и интензивно прекарване на празника, осигурено с много дух и настроение и от двете водачки на групи Петя и Цвети, както и от шофьорите на автобусите.
 
С удоволствие ще отидем отново до Истанбул с вас, а вероятно и по други дестинации, когато отново решим да пътуваме. 
Пожелаваме ви успешна година."

сем. Спасови 
04.01.2012 г.
 
* * * * *
 
 
"Изказвам моите благодарности на вашата служителка Петя Христова, която успешно осъществи моята мечта да видя Дубай, а през изминалата пролет-Италия. Оставам ваш редовен клиент още от 2010 г. - Египет.
 
Поздрави!"
 
15.11.2011 г.
 
Виолетка Дончева
гр. Пазарджик
 
 
 
 * * * * *
 
"Здравейте скъпи приятели от „Аполо”!
 
От 2000 г. обикаляме по света с екскурзии организирани от вас.
 
Свидетели сме как през годините израствахте като професионалисти и разширявахте своите възможности на българския пазар. Онова, което остана неизменно през годините е желанието ви да направите пътешествията ни незабравими.
 
Конкретен повод за официалната ни благодарност е организирането на последното ни пътуване до Китай.
 
Имаше много организационни трудности, но Цвети, както и останалите от екипа Ви, направихте невъзможното и спазихте сроковете и за визите, и за самолетните билети, както и напаснахте специфичните ни изисквания към програмата ни в Китай.
 
Особено ни бе полезна предварителната информация за страната и спецификата във взаимоотношенията, с които трябваше да се съобразяваме и важното е, че информацията беше реална и актуална.
 
Всичко, което предварително бе обявено по отношение на полетите, категорията на хотела, програмата, гида и трансферите, бе изпълнено. Китай е необятна и непозната за европееца страна, но ние сме доволни, че с организираната от Вас VIP екскурзия можахме да се докоснем до хилядолетната култура и съвременния бит на китайците.
 
Благодарим Ви от сърце и желаем успехи и усвояване на нови дестинации!"
 
9.11.2011г.
 
Сем. Генчеви
 
София
 
* * * * *
 
"Здравейте момичета,
 
Цялата наша група Ви изказва хиляди благодарности за перфектната ни почивка, изкарахме чудесно, догодина, ако нямате нищо против нас, пак ще идем там.
 
Благодарим за добрата организация, на Филип за неговото търпение и на шофьорите, че ни докараха живи и здрави.
 
Поздрави на всички."

Галя Руйнекова
03.10.2011 г.
Панагюрище
Асарел Медет
 
* * * * *
 
"Благодаря за удоволствието да почивам с Вашата агенция.
Всичко беше както трябва! И моля Ви,препоръчвайте шведската маса само на хора с твърд характер! Иначе трябва не да се печеш,а да си във фитнеса. 

Още веднаж ви благодаря. Догодина - пак!
Желая ви много успехи!"

Н. Ситева
06.07.2011 г
 
* * * * *
 
"Уважаем Екип на Туристическа Агенция Аполо,
 
От името на участниците в екскурзията до Истамбул 18 - 23.06., искам да Ви благодаря за чудесно свършената работа.
Всички са доволни от организацията, грижата на нашата екскурзоводка Цвети и нейния колега от турска страна.
 
Надявам се на бъдеща ползотворна съвместна работа!
С благодорност към вас и Цвети!"

 
Assoc. Prof. Laura Andreeva 
President 
Bulgarian Orthodontic Society 
26.06.2011 г
 
* * * * *
 
"Здравейте уважаеми колежки! 
 
Искам да ви изкажа моята огромна благодарност за изпращането , посрещането и изкарването на почивката си на моите първи клиенти сем. Витанови - Бодрум от 20.05 автобус ,х-л" Салмакис". Много са доволни от всичко, от посрещане , от престоя им там от организация на ваканцията! С ваша помощ се почуствах много доволна и щастлива , че можем да работим и обслужваме на Европейсако ниво! Много благодаря на целия екип на Аполо и ви пожелавам много такива моменти!
 
Пожелавам ви много успешни продажби и слънчево настроение!"
 
Бети Луканова управител - "Бети Травел" 
30.05.2011 г
 
* * * * *
 
"На вниманието на Цвети.
Нашите клиенти, Георги Стоянов и семейството му,са мого доволни от предоставените им условия и обслужване В Анталия. Всичко е минало много добре.

Трите дами в Истанбул са също много доволни от екскурзоводското и въобще от обслужването по време на обиколките в Истанбул.

Цвети, много ти благодарим за положените усилия и за едните и за другите ни клиенти."
 
Веска
ТА Никона
18.05.2011 г.
 
* * * * *
 
"Здравейте, Аполо,

Отново Ви благодаря за вълшебната почивка в Мармарис, всичко беше перфектно и прекрасно!

През следващата година бих желала да направя резервация за същия хотел- Blue Bays Deluxe .

Желая ви много здраве и много работа, Хубав и щастлив живот!"

Мариета Димитрова
13.09.2010
 
* * * * * 
 
РЕФЕРЕНЦИЯ
от 
Снежана Ангелова Пандезова
Александър Кирилов Пандезов
 
"През периода 26 юни-03 юли 2010г. бяхме на почивка в Алания, хотел „My Home Resort”, организирана от  фирма “APOLLO” 
Прекарахме чудесно.
Благодарим на сътрудниците на фирмата за бързата оферта и добре организираната почивка."
 
06.07.2010г                            
гр. София
 
* * * * * 
 
"Здравейте,
Казвам се Кунка Иванова.

Пътувам с вашата агенция вече 3-та година и съм изключително доволна.
Изпращам снимки от Турция - Бодрум - Кадикале 2008г началото на октомври. Това беше и първата ни почивка в Турция. Останахме повече от доволни.
 
Благодарим за съдействието да изживеем тези прекрасни мигове."

Кунка Иванова
09.04.2010
 
* * * * *
 
"Уважаеми колеги,
 
От името на цялата габровска група,пътувала до Истанбул на 27.11.09 г. изказвам най-сърдечна благодарност към вас за добрата организация,хубавия хотел и автобус.Всичко премина много добре..
Специални благодарности на Петя и Вилхелм за отзивчивостта, вниманието и търпението към всички туристи.
 
С благодарност и пожелание за бъдеща съвместна дейност."
 
Поздрави.
Б.Спасова
ТА СВЯТ
Габрово
01.12.2009
 
* * * * *
 
"УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ, 
 
Бих желал да Ви благодаря за организирането на програмта за Истанбул за групата от Габрово на 27.11.09.
Клиентите са останали изключително доволни и благодарни от перфектната организация на вашата колежка Петя, както и от предложения от вас хотел.
Желая Ви спорна работа и все такива щастливи и доволни клиенти.
Поздрави и лека работа."
 
Волен Марков
01.12.2009
 
* * * * *
 
"Чудесна почивка, изключително преживяване. 
Великолепен хотел,обстановка,обслужване.
Поздравления и голямо благодаря,бяхте много отзивчиви.
Аполо ,и лично на Цвети!"

Илияна Лазарова
24.08.2009
Android
iPhone
Посетете ни във Facebook
Посетете ни в Instagram
Гледайте ни в YouTube
Вижте нашия блог
e-mail: info@apollobg.com
Тел.: 0885 578 843
гр. София, бул. "Пенчо Славейков" 18Б