Android
iPhone
Посетете ни във Facebook
Посетете ни в Twitter
Посетете ни в Instagram
Посетете ни в Google+
Гледайте ни в YouTube
Посетете ни в LinkedIn
Вижте нашия блог
e-mail: info@apollobg.com
Тел.: 0885 578 843
гр. София, ул."Св. Иван Рилски" №16

Начало    Отзиви 

Отзиви на клиенти за туристическа агенция Аполо

Удивени сме от учтивостта и гостоприемството в х-л Хоризонт. Храната е превъзходна и просто се чудя как тези млади хора от ресторанта успяват да приготвят толкова разнообразни и истински ястия.

Обслужването по стаите - без забележки.

Във възторг сме от всичко при вас!
Пожелаваме да сте все така отдадени, за да останете на пазара на туризма в Албания!
Благодарим ви от сърце!

Наталия Нейкова, Диана Чонева, Матьо Перейра
Почивка в хотел Хоризонт, Албания, август 2018 г.

*******************

Здравейте,

В периода 30.06.2018 г. 07.07.2018 г. заедно със сина ми бяхме гости на хотел "Симеон", Метаморфоси, Гърция. Останахме очаровани, както от обстановката в хотела и неговата локация, така и от обслужването. Изключително любезен и високо квалифициран персонал, с лично отношение към всеки гост. С отзивчивост откликнаха на всички наши въпроси и молби. Впечатлени сме от отлично поддържаните басейни и зоните около тях. Насладихме се на вкусната гръцка и международна кухня в безупречния ресторант на хотела. Благодарим Ви за прекрасната ни почивка и незабравимите емоции. Впечатленията си сме споделили с наши приятели, част от които ще бъдат гости на хотела още този сезон.Поздрави!

Ив. Иванова и Николай
Почивка в Гърция, юни 2018 г.  

 

************

Здравейте!

От 13.06. до 20.06.2018г. бяхме на почивка през вашата агенция в Турция, гр. Бодрум. Искам да изкажа огромна благодарност от името на цялото ни семейство към Вашия представител на място, а именно Вилдан. Изключително любезна, деликатна, благоразположена, много учтива и прекрасно говореща български език. С много задълбочени познания в историята на града. Това е 4-та за семейството ни почивка в Турция, но до сега не сме попадали на толкова отзивчив и гъвкав представител.

Още с пристигането и посрещането, въпреки доста по-ранното кацане на самолета, жената ни чакаше на изхода на летището с табелка в ръка и директно ни насочваше към превозното средство за отпътуване към Бодрум. Другите пътници останаха да се редят на едни дълги опашки за разпределение, съответно за Дидим и Кушадасъ.  По пътя от хотел до хотел Вилдан ни разказваше за историята на града /отляво – отдясно/. След настаняването на всички по хотелите, вечерта се върна при нас, в точно уговорения час, а именно 21,00ч. С интереса, не толкова да ни презентира екскурзиите, а повечето да разбере добре ли сме се настанили, имаме ли нужда от нещо за съдействие, някакви въпроси, връзки с интернет и т.н. Тъй като сме с дете на 6 години, на рецепция поиска нужните за него завивки и бельо. Този интерес и загриженост към нас се повтори още 2 пъти през 7-дневния ни престой.

Оказа се, че за една от екскурзиите се е записало само нашето семейство,но тя не се обади за да я отмени. Отново дойде в уговорения час, взе ни, извини се, че няма други записали се хора и проведе екскурзията само с нас, вместо примерно да си почива в това време. Обиколката ни беше около 6 часа и тя беше готова да продължим при интерес от наша страна.

При тръгването към България, отново беше много точна в определеното от нея време за взимане от хотела. Съответно се интересуваше в автобусчето от това дали всички почиващи сме доволни и с покана да отидем отново. С много хубави пожелания и мили думи, оставяйки ни на летището. Вечерта на прибирането ни изпрати съобщение със запитване добре ли сме пътували и съответно загрижеността прибрали ли сме се.

Още веднъж: ако има начин да й БЛАГОДАРИМ!

И ако се върнем един ден в Бодрум, наистина в голямя част тя ще е допринесла за това.

Юлия, Петър и Луиза Цветанови
И Лиляна Чонева
Почивка в Бодрум, юни 2018 г.

 

****************** 

Здравейте Аполо,
Бих искала да Ви благодаря от мое име и от името на майка ми за прекрасната ни почивка в Марина Д’Ор от 18-ти до 22-ри юни.
Курортът е чудесен и пакетът, който предлагате с включените екскурзии, процедури, посещение на Балнеариума с морска вода е чудесен.
Специални благодарности на Емануела, нашият гид в Испания за изключителния професионализъм и отличната организация на екскурзиите.

Поздрави,

Гергана Кръстева

Почивка в хотел Марина Д'Ор
18.06-22.06.2018 г.

*************** 

Уважаеми дами и господа от Аполо,
Поздравления за добрата организация и ангажираност към пътуващите. Горещо ще ви препоръчваме на близки и познати.
И специални адмирации към гида на група Египет от 14.04.2018 година Гергана Бойчева за отличната комуникация, търпение и лъчезарно настроение.
Желаем ви много здраве, лични и професионални успехи. С удоволствие ще пътуваме отново с вас.
Поздрави!
 
д-р Надежда Христова,
проф.д-р Невена Стоева,
Недялка Манова и
Лалка Христова
 
Египер - Хургада и круиз по Нил
14.04.2018 г.

******************

Благодарности за „Аполо“ – Разлог, за прекрасно организираното пътуване до Италия.

Ние сме екип от 9 ученици и 3 учители, осъществяващи мобилност по проект на програма Еразъм+, КД2. OPEN YOUR ARMS FOR WHO NEED THEM е името на нашия проект. Нашата цел е изграждане на активна жизнена позиция у учениците и отношение към социално-политическата европейска и световна действителност. Посетихме  италианския град Ортона за среща с ученици от местната IPIAG. Markoni”. Пътуването ни бе изцяло организирано от Борис Хаджиев от офиса в град Разлог.

Ние от иновативно СУ « Св.св. Кирил и Методий», гр. Велинград, редовно ползваме услугите на фирма «Аполо», защото са коректни, услужливи и любезни.

Благодарим!


СУ « Св.св. Кирил и Методий», гр. Велинград

Италия - април 2018 г.

 

***************

Здравей, Диди,

Използвам случая да благодаря на Аполо и лично на теб за прекрасните 6 дни, които прекарахме във Валенсия. Всичко беше супер - хотела, времето, града, хората, храната, забележителностите. Всичко!!! Има страхотни места за посещение - биопарк, океанографик и т.н.
До нови срещи.
Поздрави!


Милен Иванов

Валенсия, април 2018

**************

Здравейте,
Благодаря Ви за прекрасното изживяване, което подарихте на мен и цялото ми семейство с
организираната от Вас екскурзия за посрещането на Новата година в Албания.
С това пътуване всички ние се чувстваме емоционално заредени за Новата 2018 г.
Благодаря и за безупречната организация на неуморимата ръководителка на екскурзията Велислава.
Очаквам нови предложения за пътуване с Вашата агенция.
Поздрави!

Н. Ланджев

Нова година в хотел Horizont 4*, Дуръс, Албания

30.12 - 02.01.2018 г.

***********************

 Здравейте,

За първи път пътувам с Вашата фирма. 
Снощи се завърнахме от Албания. Искам да споделя отличните впечатления на цялото семейство. Хотелът беше много хубав. Спирането на тока не можа да помрачи веселото настроение. Посрещането на Новата година беше на високо ниво. Храната и напитките бяха с високо качество. Допълнителните екскурзии бяха прецизно организирани. Особено добро впечатление остави у нас
водачът на групата Велислава Чилингирова. 
Нейното прекрасно познаване на историко-географските забележителности и особености на посещаваните места допринесоха за доброто настроение на туристите. Отличните ѝ организаторски качества и умения осигуриха правилното и безпроблемно протичане на празника.
Благодарим ѝ за хубавото и топло отношение към хорота!
Благодаря и на ръководството на фирмата за веселия и приятен празник!
Надявам се това първо пътуване с Вашата фирма да не е последно.
Ще следя сайта на фирмата(инсталирах си и мобилното приложение) и при положение, че нещо ни хареса, ще пътуваме отново
с ТА Аполо.

Петър Хаджидимитров

Нова година в хотел Horizont 4*, Дуръс, Албания

30.12 - 02.01.2018

*********************

Улисани в сивото ежедневие, гонещи непрекъснато срокове не ни остава много време за "дребните" радости в живота!

Сега обаче реших, че е време да споделя своите радости и положителни емоции!


Преди около 2 седмици, послучай 50 годишния юбилей на съпруга ми, решихме да отидем до Виена. Тази наша екскурзия споделихме и с дъщеря ни. Интересно се получи - във Виена се събрахме ние от България и дъщеря ни от Германия. Прекарахме незабравими 4 дни в приятен и удобно разположен хотел - от веригата BEST WESTERN. Посетихме различни места във Виена и запазихме спомени, които нямат аналог!
Всичко това, обаче, нямаше да се случи, ако не беше Диди Цонева. Тя успя за кратко време да извърши перфектно организирането на нашето индивидуално пътуване с хотел и самолетни билети!
Благодаря ти Диди - за всичко, за търпението и разбирането, за организацията и осъществяването на пътуването ни! Благодаря за приятелството ни и затова, че те има!
Освен това искам да изразя и нашата благодарност /от името на семейството ни/  и към всички момичета от Аполо, с които сме имали контакти за реализирането на нашите незбравими пътувания!
Гери, Деа- благодаря ви за всичко - за усилията ви да бъдем доволни!
Пътувайки вече повече от 10 години, смея да твърдя, че и в следващите, няма да уточнявам колко, докато можем да пътуваме, ще бъдем с вас Аполо!
Ние ви чувсвстваме като наше семейство, надявам се и вие!

С много обич и безкрайно нетърпение за следващи изживявания - сем. Евелина, Даниела и Милчо Иванови

семейство Иванови

Виена

ноември 2017 г.

 

***********

Благодаря на Зорена Великова за емоцията и удоволствието, което ни даде! Благодаря на Ахмед, че беше изключителен шофьор! Благодаря ви Аполо! До нови срещи!

Елица Ваклинова

Синая, Бран, Брашов

13.10 - 15.10.2017

*********** 

"Току-що се завърнахме от Япония и бързаме да благодарим за безупречната организация от Ваша страна, която ни позволи за малкото време, с което разполагахме, да видим много от тази изключителна страна. Всички хотели, които ни предложихте, бяха много добри и перфектно разположени. Графикът за транспорт беше оптимален, така че, въпреки големите разстояния, да пристигаме за най-кратко време. С радост ще препоръчаме Аполо на всичките си познати, които искат да посетят Япония. Благодарни сме за изключителното преживяване!"

Димитър и Раделина Дичеви

Япония

15.09 - 25.09.2017

**********

"Запазете професионалното отношение към работата и услугата, която предлагате! Ще бъдете конкурентноспособни и в бъдеще. Придружителят Гергана е изключителен професионалист"

Валя Станкова

Дубровник, Будва и Котор

21.09 - 24.09.2017

************

"Благодаря на целия екип за всичко! Завръщам се преизпълнена с впечатления и положителни емоции!"

Зоя Дамянова-Средовска

Дубровник, Будва и Котор

21.09 - 24.09.2017

************

"Благодаря за прекрасната ваканция, наистина всичко беше толкова хубаво, че не ни се прибираше!"

семейство Гатеви

Почивка в Бодрум - хотел Ayaz Aqua 4*

11.08 - 19.08.2017

***********

"Харесва ми политиката на "Аполо" да предлага чисто нови хотели на добра цена. И първият път, и сега се възползвахме от новите хотели. Благодарности от моето семейство за Филип и Петя. Всичко беше на ниво. За следващата почивка ще избера отново "Аполо" и по възможност - водач Петя и най-вече представител на място Филип. Благодаря за всичко, за прекрасната почивка и невероятното преживяване!"

Цвета Петрова

Почивка в Дуръс, Албания - хотел Horizont 4*

15.07 - 22.07.2017

 

********** 

"За нас беше удоволствие да прекараме почивката си при организираните от вас условия! Храната, обслужването и допълнителните услуги са много добри, стаите са идеални, а местоположението - добро. Изключително сме доволни от цялостното провеждане на пътуването"

Надя Атанасова

Почивка в Дуръс, Албания - хотел Horizont 4*

08.07 - 15.07.2017

 **********

 Здравейте!!! Искам да изкажа специални благодарности на екипа на Аполо в частност на Гери и Диди. Прекарахме една чудесна и весела почивка, И специални благодарности на Айдън нашият гид в Турция,който по перфектен начин ни посрещна и когато имахме нужда от помощ той беше до нас и ни съдейства.Изкарахме една незабравима почивка аз и моето семейство и отново ще се възползваме от вашите услуги и предложения за напред.

Мариян Добрев

Почивка в Дидим

юни 2017

********

Здравейте! През месец май имах незабравима почивка в Бодрум. Аз и моето семейство бяхме много щастливи в хотел Yasmin Resort Bodrum 5*. Хотелът е голям и хубав.Стаите са просторни и чисти,а изгледът от терасите е незабравим.Храната е много вкусна и разнообразна. Не сме имали никакви проблеми и нищо не ни е липсвало.Турция е спокойна,гостоприемна и дружелюбна. Бодрум е романтичен и очарователен. Благодаря на "Аполо" ,че винаги предлагат качествени хотели на ниски цени.

Ивелина Ставрева

Бодрум

май 2017

********

Искам да благодаря на Аполо и в частност на Диди и Гери за страхотните няколко дни, които прекарахме в Мадрид. Всичко беше супер - и пътуването, и хотела, и времето, и града, и емоциите! Прибрахме се здрави, с тен и презаредили. 


БЛАГОДАРЯ И ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ВСЕ ТАКА ДА СЪЗДАВАТЕ ПОЛОЖИТЕЛНИ ЕМОЦИИ И УСМИВКИ НА ХОРАТА!

Милен Иванов

Мадрид

април 2017

 

********

 

Здравейте Даниела,

Благодаря за прекрасната организация на посещението на кукерския фестивал "Сурва" в гр. Перник.  Посещението на Музея на минното дело обогати знанията ни за историята на Перник и страната ни. Невероятна емоция ни създадоха кукерските групи с костюмите, играта им и омагьосващия ритъм на музиката. Вашият екип се представи на високо професионално ниво като организация, условия%2

Къде желаете да пътувате?
Контакти
Офиси в гр. София: 
 
"Петте кьошета": 02/ 952 5040
"Сливница": 02/ 902 5611
"Световрачене": 02/ 902 5612
"Дондуков": 0899 298 441
 
Офиси в страната:

Шумен: 054/ 818 100
Русе: 0877 832 200
0887 042 510
Троян: 0887 515 478
Костинброд: 0896 830 652
Разлог: 0896 152 911
Разград: 0877 832 200
Абонамент за оферти
Абонирайте се с вашия e-mail адрес и ние ше ви изпращаме най-новите ни оферти
Този сайт е с информационна и рекламна цел. Информация, съгласно чл. 28, ал. 2 от ЗЗТ може да получите в нашите офиси.
Съгласно чл. 28 . ал. 2 от ЗТ достоверна и вярна се счита информацията, представена в офиса на "Аполо 2000" ООД или на оторизираните агенти!